Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

Skab et udendørsområde

Få nogle tips om, hvordan du opretter indbydende og inkluderende udendørs rekreative rum i dit lokalsamfund.

Mest populære legepladser

Oplev vores innovative legeenheder, der er designet til at sætte gang i børnenes fantasi og blive et fokuspunkt for dit legeområde

Få mere at vide

Temalegepladser

Temalegeområder tilføjer stor værdi til bymæssige og landlige områder, og giver en unik identitet til dit lokalområde, hvilket fører til en stærkere følelse af ejerskab og stolthed i lokalsamfundet.

Få mere at vide

Byg en multisportsbane

Multisportsbaner tilbyder brugere på alle aldre og niveauer forskellige fysiske aktivitetsmuligheder, fra konkurrencefodbold til uformel måltræning.

Få mere at vide

Hvordan vælger man en gynge

Gyngen, der en legepladsklassiker, har været fast tilbehør i offentlige udendørs rum i årtier, og de er et af​de mest genkendelige og elskede legesystemer blandt befolkningen i almindelighed.

Få mere at vide

Byg en modulær multiplay-enhed

Vores Uniplay-system er designet til børn mellem 2 og 12 år og har et unikt modulært design, der giver dig mulighed for at tilpasse enhver struktur til dit budget og pladskrav samt dit designmateriale.

Få mere at vide

Design en Parkour-park

Parkour træningsfaciliteter tilbyder fysiske udfordringer med stigende sværhedsgrad og skaber en følelse af fællesskab blandt ældre unge.

Få mere at vide

Skyggestrukturer

Vores skyggestrukturer giver optimal beskyttelse mod solen og skaber visuel interesse med deres stilfulde æstetik.

Få mere at vide

Design et Playscape

Playscapes gør legeoplevelsen større ved at inkorporere det omgivende miljø og tilbyde en række forskellige teksturer og legemuligheder.

Få mere at vide

Karruseller og snurreredskaber

Karruseller og snurreredskaber er en klassisk tilføjelse til ethvert legeområde og byder på mange fordele. Denne vejledning hjælper dig med at vælge det rigtige design til dit projekt.

Få mere at vide

Park og​By Møbler

Park- og bymøbler hjælper med at skabe et indbydende offentligt eller kommercielt rum, der værdsættes af lokalsamfundet. Tag et kig på vores kollektioner designet af berømte skandinaviske designere.

Få mere at vide

HAGS Videobibliotek

Med videoerne kan man se produkterne i aktion og få inspiration, herunder nogle praktiske købsvejledninger og vores bedste legepladser eller sportsfaciliteter.

Se videoer

HAGS Produktbrochurer

Se eller download HAGS produktbrochurer og -foldere på dit foretrukne sprog.

Download brochurer