Search Advanced Close

For at finde produktdownloads skal du blot klikke på en af ​​nedenstående indstillinger og derefter bruge søgeformularen, der vises, til at finde alle de dokumenter, der er knyttet til din søgning.

 

Search Advanced Close

Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

Jebjergs Skole, Skive Kommune

På skolen i Jebjerg, er der sket noget af en forandring.

26-06-2020 11:45:00

LÆS MERE

Marie Mørks Skole, Hillerød Kommune

De ønskede en legeplads der gik i tråd med Skolen DNA og værdier.

24-02-2020 15:11:00

LÆS MERE

Lejerbo Afd 135-0 Maglehøj, Frederiksværk Kommune

I tæt samarbejde med entreprenør og tegnestuen fra Mangor & Nagel kunne vi i sommeren 2019 indvie de nye uderum.

19-02-2020 17:05:00

LÆS MERE

Få mere inspiration fra vores uderum og projekter

Se alle referencer
Search Advanced Close

Om HAGS

HAGS har designet, produceret, installeret og serviceret kommercielt fritidsudstyr i over 60 år. Som en integreret del af den globale markedsleder PlayPower Inc., leverer virksomheden legeredskaber, sport og fitness, park og by-, marine- og skyggeudstyr over hele verden.

Kontakter verden over

Har du spørgsmål eller gerne vil vide noget om vores produkter, kan du kontakte os via telefon, fax, e-mail eller direkte på vores hjemmeside. Hvis du ikke ved, hvem du skal snakke med hos HAGS, eller hvis du gerne vil komme i kontakt med en bestemt person, er du velkommen til at ringe til vores reception, som så vil viderestille dig.

Danmark

HAGS Danmark
Drejergangen 1B
2690 Karlslunde
Danmark

Følg HAGS:

Designet i Sverige siden 1948

HAGS er en verdensomspændende virksomhed med branchens største sortiment inden for leg, sport, park udstyr og andre udendørs aktiviteter. Vi er glade for at kunne dele vores viden med vores kunder og tilbyde vores hjælp samt produkter i processen fra planlægning til levering af det ultimative projekt.

HAGS har et unikt og enestående nordisk design, og vi sætter en ære i at være på forkant med tidens trend, samtidig med at holde fast i den nordiske historie. Vi er en del af Play Power koncernen hvilket betyder, at I som kunder kan få endnu flere varer direkte fra producenten, og derved sparer fordyrede mellemled og forhandlere. Vi vil med dette katalog kort fortælle jer, noget om af det vi kan og vil med vores produkter.

I dag producerer vi i Danmark, Sverige, England, Scotland, USA og vores sidste nye fabrik i Polen. Vi vil fortsat ligge os for at være markedsledende i innovative designs og legeplads systemer der holder i mange – mange år. Miljøer som kan udfordre børn, unge og ældre – nu og i fremtiden.  Vi har et sortiment større end nogensinde, som derved giver jer endnu større valgmuligheder. Vi er stolte over at udvikle, producerer og hjælpe med at etablerer uderum i Danmark – og resten af verden

Velkommen til HAGS – Velkommen til  ubegrænsede muligheder i leg & læring!

VORES HISTORIE

HAGS blev grundlagt i Sverige i 1948 med en mission om at gøre verden til et bedre sted ved at tilbyde udendørs legeredskaber til børn - en mission, vi stadig lever op til gennem det udvalg af produkter, som vi designer og producerer i dag.

The 'TimeLine' module could not be found

HAGS blev grundlagt i 1948 af Sven Hultgren, Nils Andersson og Rune Gustavsson, hvorfra navnet er afledt.

 

I 1950'erne fokuserede HAGS på design, funktionalitet og produktion. Vi begyndte også at udvikle vores park- og bymøbelsortiment.

 

I 1960'erne begyndte HAGS at arbejde sammen med kendte industrielle designere og bruge slidstærke materialer og stål.

I løbet af 1970'erne implementerede HAGS, sammen med landskabsarkitekter, produktdesignere og eksperter i pædagogik, naturmaterialer og farver ind i vores produkter. Dette var også det årti, hvor vores første koncept for vandlege blev udviklet.

Vores unikke modulære legesystem, UniPlay, blev udviklet i løbet af 1980'erne. UniPlay tilbyder mulighed for mange kombinationer og er stadig vores mest populære produktserie.

UniPlay blev tilpasset til yngre børn i 1990'erne og blev lanceret som UniMini-serien.

Ved århundredskiftet udvidede HAGS' Forskning & Udvikling produktsortimentet betydeligt. Agito, et innovativt multifunktionslegesystem i stål blev lanceret, og vi begyndte at producere udendørs sports- og fitnessprodukter.

HAGS erhvervede SMP Ltd i 2010'erne. SMP, et britisk baseret virksomhed, førende indenfor produktion af legepladsredskaber og kendt for slidstærke stålkonstruktioner, introducerede produktserierne NRG, Nexus og Arena samt en række traditionelle og dynamiske legepladsartikler.

I dag er HAGS markedsførende i innovative design- og legesystemer. Vores portefølje er større end nogensinde, hvilket giver kunderne et fantastisk valg. Vi har etableret et specialbygget produktionsanlæg i Polen og vores historie fortsætter...

Velkommen til HAGS verden

Vi har driftsselskaber i Storbritannien, Sverige, Tyskland, Frankrig, Spanien og Danmark og et globalt netværk af autoriserede distributører på andre markeder. Når vores nye specialbyggede fremstillingsvirksomhed i Polen er fuldt driftsklar i 2017, kan virksomheden fortsætte HAGS-arven med at levere produkter af høj kvalitet til enestående priser. Virksomhedens administrative hovedkontor bliver baseret i Egham, London, mens design og udvikling forbliver i det svenske.

Vores mål er at være den førende leverandør af fritidsudstyr og rekreative løsninger på markedet ved at have den bedste produkt- og servicekvalitet. Vi hjælper vores kunder med at nå deres mål om at skabe fremragende rekreative områder og faciliteter til deres interessenter og lokalsamfund.

Vores værdier

Sikkerhed

Undersøgelser har vist os, at ulykker er mere tilbøjelige til at ske på redskaber, der ikke er testet korrekt. Vores produktudvikling er baseret på international forskning og publicerede standarder.

EN 1176:Alle vores legeprodukter er designet og fremstillet i overensstemmelse med europæiske sikkerhedsstandarder for legepladsredskaber. Vi har overholdt standarderne for design, funktion, legeværdi og sikkerhed, så længe de har eksisteret.

EN 16630: Alle vores fitnessprodukter er designet og fremstillet i overensstemmelse med europæiske sikkerhedsstandarder for fastinstalleret udendørs fitnessudstyr. Denne nyligt offentliggjorte standard angiver en række specifikke krav til udstyr af denne type, herunder tilvejebringelse af gode instruktionsmærkater for brugere.

EN 15312: Vores Multi-Use Games Area-serie er i overensstemmelse med den europæiske standard for frit tilgængeligt multisportsudstyr. Dette omfatter beskyttelse af brugere mod klemrisiko samt fastsættelse af belastningskrav for alle dele af strukturen.

TUV: Den tyske Technischer Uberwachungs-Verein (TUV) har de mest omfattende og avancerede test- og godkendelsesprocedurer i verden. Derfor er vi stolte over, at alle vores legeredskaber er blevet godkendt af TUV.

Kvalitet

Siden HAGS startede i 1948, har kvalitet været et nøgleprincip i vores virksomhedskultur. Vi stræber efter at levere en kvalitetsservice såvel som kvalitetsprodukter. Vi er et certificeret firma i henhold til ISO 9001.

Download HAGS ISO-certifikat

Download HAGS ISO certificate

Holdbarhed

HAGS bruger kun materialer af højeste kvalitet. Det er derfor, vi føler os trygge ved at tilbyde langvarige garantier.

Innovation

Vi forsøger konstant at forbedre vores produktportefølje og udvikle nye produktdesigns. Vi arbejder med professionelle fagfolk og tager feedback fra slutbrugerne med i overvejelserne for at sikre, at vores kunder får de bedste produkter på markedet.

Rummelighed

Vores overbevisning er, at alle bør have lige muligheder for at nyde udendørs fritidsudstyr. Når vi laver nye produkter, tager vi altid hensyn til personer med fysiske og psykiske handicap, så vi kan tilbyde vores kunder inkluderende faciliteter.

Virksomhedens sociale ansvar og Miljømæssig bæredygtighed

At være en af de førende producenter af udendørsudstyr, betyder at vi tager miljømæssige spørgsmål meget alvorligt. Vi har altid været opmærksomme på vores omgivelser, og i mange år har vi brugt metalfri olieimprægnering for at undgå brug af tungmetaller. Vores målsætninger er at fremstille og sælge vores produkter ved hjælp af de nyeste metoder for at minimere vores aftryk på planeten.

Hvordan bidrager HAGS til et bedre miljø?

I 1997 blev vi certificeret i henhold til ISO 14001 (Environmental Management System). Vi forstår, at miljøspørgsmål skal behandles på en tydelig og struktureret måde. Derfor har vi arbejdet med hver enkelt del af vores operation og skabt et stærkt program for at minimere vores miljøpåvirkning.

Som en vigtig del af vores arbejde stiller vi store krav til os selv, vores leverandører og andre samarbejdspartnere for at undgå og minimere negative påvirkninger. Når vi designer og producerer vores produkter, udvælger vi omhyggeligt materialerne. Vi tager højde for materialer, der kan genbruges, er lette at producere og transportere, uden at gå på kompromis med styrke og holdbarhed.

Træbeskyttelse

Vores automatiserede træskæringslinje optimerer skæring af tømmer og reducerer mængden af affald i stort omfang. Ved at installere automatik vurderer vi, at der er brug for 100 fyrretræer og 100 birketræer færre hvert år.

Lignende nedbringelse af affald er lavet gennem "fingerskarring " af råmaterialet. Styrken af "fingerskarringen" er stærkere end selve tømmeret. Ved at anvende denne metode anslås det, at 600 træer bliver sparet hvert år. Alt tømmer, der anvendes til fremstilling af HAGS-produkter, leveres fra FSC-certificerede leverandører.

Stål

Vi er klar over, at færdigbehandling af stålprodukter kan have en stor indvirkning på miljøet. Vi har derfor foretaget betydelige investeringer i slutbearbejdningslinjer med opløsningsmiddelfri pulverlakering. Dette sikrer, at vores stålprodukter altid får en meget holdbar belægning, med væsentligt mindre miljøbelastning end traditionelle opløsningsmiddelbaserede processer. Vi tilskynder også til genbrug af stål , når dens levetid er forbi.

Vores Tjenester

Vores tjenester dækker alt fra planlægning til tilstandsvurdering og vedligeholdelse. Når du vælger en løsning fra HAGS, får du hjælp fra en velinformeret HAGS-medarbejder med lokalt kendskab, der er bekendt med dit hverdagsliv og rekreative miljø. 

Sådan arbejder vi:

  • En dedikeret legeplads-rådgiver vil tage en indledende snak med dig om omfanget af projektet, herunder dine budget- og beliggenhedskrav, legeværdien og de legetilbud, du ønsker det nye område skal tilbyde osv.
  • Rådgiveren vil derefter arrangere et indledende møde og besøg til beliggenheden for yderligere vurdering.
  • Vores team af designere vil lave et 3D-forslag og/eller en CAD(computer-aided design)-plan samt give et fuldstændigt tilbud med omkostningsfordeling og produktdetaljer.
  • Vi kan overvåge montage og installation af udstyret, hvis det er nødvendigt.
  • Vi leverer alle de vedligeholdelsesvejledninger, der er nødvendige for at forlænge produktets livscyklus, og vi kan anbefale eller ansætte tredjepartsentreprenører, hvis du har brug for en.
  • Vores eftersalgsafdeling sørger for løbende opfølgning og vil håndtere eventuelle henvendelser vedrørende reservedele.

Guidelines for HAGS logoer og varemærke

HAGS' logo er tilgængeligt i 2 farver og 2 versioner; med eller uden taglinjen "Inspiring all generations".

Guidelines for HAGS logoer og varemærkes