Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

Designer

Vi er gået sammen med nogle af de mest kendte skandinaviske designere for at udvikle produkter, der tilskynder lokalsamfundet til at socialisere og nyde tiden udendørs. Med en tidløs æstetik og forbedret brugervenlighed er vores park- og by møbelsortiment meget slidstærkt og vil ældes med ynde. Velegnet til alle vejrforhold og miljøer, det har tilført værdi til mange udendørs rekreative områder i hele verden.

Gunilla Allard

Gunilla Allard

En af de mest kendte skandinaviske designere, Gunilla Allard, har designet en række produkter, der er blevet klassiske på både private og offentlige områder. Allard udmærker sig ved at kombinere funktionalitet og tidløs elegance samt forbedre selv de mindste detaljer. Efter sin eksamen fra University College of Arts i Stockholm i 1988, påbegyndte hun en karriere som set-designer for filmindustrien, hvor hun fik mulighed for at arbejde sammen med Ingmar Bergmann. Hun har modtaget en række hædersbevisninger, herunder de prestigefyldte Bruno Mathsson og Georg Jensen priser, og har også fået en æresdoktorgrad på Linnéuniversitetet i Växjö. Gunilla Allard har designet vores Pixbo, Chili, Flox og Rox kollektioner.

Gunnar Hallén

Gunnar Hallen

Den svenske arkitekt og designer Gunnar Hallén har arbejdet på en række projekter, lige fra udvikling af park- og bymøbler til foryngelse af hele boligområder. Hans mål er at levere designkoncepter, der er både økonomisk forsvarlige, funktionelle og behagelige for lokalsamfundet, samtidig med at inkorporere masser af naturelementer. Gunnar har designet vores klassiske Rörkröken-serie.

Gustav Hallén

gustav hallen

Gustav Hallén er uddannet på Umeå Universitet og Kunstakademiet i Stockholm. Han arbejder primært som industriel designer med lejlighedsvise perioder som grafisk designer. Hans portefølje spænder fra møbler, telefoner til højteknologiske briller og emballage. Hans unikke designstil har vundet ham en række prestigefyldte hædersbevisninger, herunder tre Red Dot Design-priser og Formex Formidable i 2014. Hans arbejde er også udstillet på MOMA (Museum of Modern Art) i New York. Gustav har designet vores Zeta bænk.

Jan Wickelgren

Jan Wickelgren

Jan Wickelgren, uddannet arkitekt og designer med en dybdegående viden om udendørs offentlige rum, er en langvarig HAGS-samarbejdspartner og har hjulpet os med at designe legeredskaber siden 70'erne. Hans karakteristiske stil, der kombinerer enkelhed og elegance, har vundet international anerkendelse. Jan har designet vores Sofiero, Birka, England, Gripsholm, Sergel, Stella, Nova og Capella.

  

 Lars Vejen

Lars Vejen

Lars Vejen er veletableret på den danske designscene og uddannet på Arkitektskolen Aarhus. Han er en alsidig designer, der nyder at arbejde med fagfolk fra forskellige baggrunde. "Jeg får inspiration fra, hvordan mennesker, former, natur og strukturer interagerer", siger Lars, der har udviklet en række produkter, herunder belysning, akustiske løsninger samt møbler og indretningskoncepter. Lars har designet vores Grid, Spin bænke og Dots møbelgruppe. 

 

 


 

 Niklas Madsen/Kristian Gunnemo

Kristian Gunnemo and Niklas Madsen

De industrielle designere Kristian Gunnemo og Niklas Madsen har arbejdet sammen om udviklingen af vores Gastro askebæger-serie. Kristian har specialiseret sig i indretning, mens Niklas har været involveret i udformningen af offentlige rum i hele verden.

Thorulf Löfstedt

Thorulf Löfstedt

Thorulf Löfstedt er en svensk industriel designer med stor erfaring i at udvikle produkter til offentlige rum. Han har fået en række internationale designpriser i løbet af sin karriere inden for forskellige områder, herunder møbler, belysning, legetøj og sikkerhedsfunktioner. Hans kreationer, der er både visuelt tiltalende og funktionelle, er blevet en del af folks hverdag. Thorulf har designet vores Taberg bænk, og han deltog i udviklingen af vores UniMini og UniPlay strukturer.

X

Brug for hjælp?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål og tanker.