Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

Hvordan designer man sin egen multibane?

Vores Arena produktsortiment leveres med forskellige standardkonfigurationer, der passer til forskellige krav, men du kan have brug for en boldbane, der er skræddersyet til dit budget, rum eller samfundsbehov. Da Arena er et modulært system, der giver maksimal fleksibilitet, kan du designe din egen skræddersyede struktur på ingen tid. Her er et par enkle trin at følge.

1. OPRET LEGEZONE

Det er vigtigt at få den rigtige størrelse på din Arena for pladsen og forbrugerne. Vi kan designe det specielt for at imødekomme dine behov. Arena har 3m brede mål og 1m eller 2m brede paneler for at gøre din boldbane så stor eller så lille som krævet - det kunne ikke være nemmere! Bare husk, at for at få det stilfulde afrundede hjørneudseende, vil bredden af ​​Arena-legezonen være et lige antal, det vil sige 8m bred, 10m bred og så videre!

 

2. TYPE AF OVERFLADE OG STILE

Arena kan komme på en hård overflade, og vi kan også levere overflademonterede Arena-systemer. Asfalt er stadig den mest populære overflade til Arena. Det er nemt at installere, let at vedligeholde og giver en god overflade til de fleste sportsgrene.

Vil du have et stænk af farve? En akrylharpiksoverflade kunne være noget for dig. Det vil lade vandet strømme gennem, eliminere pytter og det kan farves efter din smag. Harpiks er ideel til at køre spor udenfor en Arena såvel som indvendigt.

3. PANELHØJDER OG TYPER

Paneler er tilgængelige i 4 højder: 1m, 2m, 3m og 4m høj; som hjælper med at holde tingene simple, når du designer og bygger din Arena. Nedre barpaneler kommer som standard. For hockeyområder kan du have solide polyethylenpaneler. Der er også forskellige typer paneler, som du kan vælge imellem, så de passer til dine kriterier. Disse omfatter, bar og solide panel muligheder.Vælg mellem samme højde, side og målende, vægge eller gøre hver væg til forskellige højder.

 

4. AT GØRE EN ÉNTRE

Alle indgangsporte og chikaner er designet til at give nem adgang for alle. Udgangsveje bag målet giver mulighed for hurtig boldindsamling samt et yderligere indgangs- / udgangspunkt, men de kan lukkes, hvis det kræves med fyldning. Køretøjets adgangsporte er også tilgængelige for at tillade nødtjenester eller vedligeholdelsesbiler i området, når det kræves.

 

5. MÅLENDERNE

Arena-målenderne er ideelle til at give brugerne mulighed for at øve deres skydefærdigheder og give den perfekte løsning til en-til-en-leg. Vores sortiment omfatter målender, der tager højde for mange forskellige boldsport med evnen til at tilpasse dem til dine behov.

Se vores udvalg af målender

 

6. YDERLIGERE SPORTS LEG LEG OG TILBEHØR

Færdigheds paneler fås i forskellige designs og farver, de kan medtages på enhver Arena og placeres i enhver højde. Nøjagtighed og andre koordineringsevner kan praktiseres. Omvendte baskelball kurve kan tilføjes til bagsiden af ​​målene for at øge antallet af brugere i systemet. Mini-mål tilbyder brugerne ekstra elementer i spillet. Disse kan placeres hvor det er nødvendigt og tillade mindre grupper at øve sig i forskellige dele af systemet.

 

7. TILFØJ SIDDEPLADSER OG HYLDER 

Med fodbold er spillet delt i 2 halvlege og basketball opdeles i kvartaler. Selv profferne har brug for en pause. Tilføj nogle steder med ly til din sportsbane, det giver spillerne et sted at slappe af under deres pauser, samt giver tilskuere et tørt sted at se kampene blive spillet. Ryglæn, chatrum, mødested og bløde sæder er specielt designet til at matche ARENA for en komplet sportsoplevelse.

Udforsk siddepladser og tilbehør

8. VÆLG DIN FARVE

Er du i et naturskønt område, men skal leverer sportsudstyr? HAGS har installeret Arena i skovområder og grønne områder, som passer ind i det naturlige miljø på grund af antallet af tilgængelige farver. Nedenfor er vores standardfarveindstillinger. Hvis du har brug for en anden farve, skal du bare kontakte os.

 

Stål:

      
       Blå            Skovgrøn           Lime

      
      Sort                Hvid            Sølvgrå

 

 

 

HDPE:

      
  Hvid / sort      Sort / hvid      Grøn / sort

    
   Blå / sort        Gul / sort 

Sådan tilpasses Arena Multisports

Arena er vores flagskib multisportsystem lavet af slidstærkt materiale af høj kvalitet. Disse ekstremt alsidige multi legeområder kan tilpasses til dine behov.​ Diagrammet nedenfor viser de elementer, som du kan tilpasse i vores Arena, så de passer til dine behov.

Brug de grønne cirkler til at udforske komponenterne.

How to customise ARENA multi-sports court 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Sådan tilpasses ARENA Lite

ARENA Lite serien tilbyder en mere standardiseret version af ARENA men med samme fleksibilitet, der passer til dine behov. Denne stærke og holdbare multisportbane er lavet af robuste materialer med minimalistisk design. Diagrammet herunder viser de elementer, som du kan tilpasse i vores ARENA Lite, så de passer til dine behov.

Brug de grønne cirkler til at udforske komponenterne.

How to customise ARENA Lite multi-use games area 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

X

Brug for hjælp?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål og tanker.