MIN COLLECTION basket

MIN COLLECTION?

Fill your basket with products by clicking "Add to my collection" so that you can create and print your own custom brochure, download the files you need for all the products in one go, or to request a quote.

Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

 

Udforsk vores videobibliotek for at se vores produkter i aktion og få inspiration til dit udendørs projekt.

Swingo Roterende Gynge

Swingo, den roterende gynge, tilbyder en multiretnings legeoplevelse. Dette legeredskab har en unik mekanisme, der gør det muligt for brugerne at vippe i to retninger og rotere på samme tid.

Se videoer

UniPlay Nycco rustfrit stål

En modulær multifunktionel legepladsstruktur i rustfrit stål, der giver en inkluderende og stimulerende legeoplevelse.

Se videoer

Modulære legepladsstrukturer

Vores modulære UniPlay multiplay-enheder, designet til børn i alderen 2-12 år, kan tilpasses ethvert design brief, budget og pladskrav. I denne video viser vi dig, hvordan du vælger den rigtige multifunktionelle legestruktur til din legeplads.

Se videoer

HAGS multisportbane med åbent design, UK

HAGS arbejdede i partnerskab med Wokingham Borough Council for at udvikle et innovativt Multi-Use Games Area (MUGA) med det formål at tackle inaktivitet, tilskynde til fællesskab og reklamere for forskellige sportsgrene, for børn i alle aldre og evner.

Se videoer

Multi Purpose Fitness Frame

Multi Purpose Fitness Frame er designet med 14 forskellige øvelser i tankerne, der kan udføres uden ekstra udstyr. Denne fitnessramme appellerer til en bred vifte af brugere.

Se videoer

Low Impact Fitnessudstyr

Vores udvalg af Low Impact Fitness-produkter er designet til folk med ethvert færdighedsniveau. De hjælper med genoptræning for personer, der har brug for bevægelsesbaserede øvelser, der forbedrer fleksibilitet, styrke, koordinering, og genopbygning af selvtillid.

Se videoer

Omega gyngestativ med multibruger-sæder

Et moderne design med lav vedligeholdelse, lavet af robust og slidstærkt pulverlakeret stål. Omega-gyngen er let at installere og nem at udvide, og kan monteres med et enkelt flerpersoners gyngesæde, som f.eks. Bravo eller Tango, eller alternativt med to standard gyngesæder .

Se videoer

Dino Svævebane

Dino svævebanen opmuntrer til energisk leg og tilbyder en spændende og meget stimulerende tur, og hvis det ønskes med et element af konkurrence. Denne Dino-model er 27 meter lang, komplet med afsætningsplatform og et pommel-sæde.

Se videoer

Jurassic temalegeplads i Storbritannien

Dette legeområde, der er anlagt i kystbyen Seaton, Devon, kan prale af et subtilt tema, der efterligner den ikoniske Jurassic Coast. Skræddersyede skulpturer, herunder et smukt udskåret træ, ribbenene fra en dinosaurus og fossiler udformet af en lokal kunstner, sætter stemningen og tager børnene på en rejse gennem tiden.

Se videoer

Multiplay-strukturer i HPL

UniPlay HPL, fuld af moderne kurvede linjer og en naturlig stil, der passer fint ind i det omgivende miljø, er et holdbart multiplay-system med lav vedligeholdelse, som vil holde børnene aktive og engagerede.

Se videoer