Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

Legepladsudstyr

Vores legepladser stimulerer legeoplevelsen for små og store børn. Der findes over 1.500 produkter - der giver jer maksimal fleksibilitet til nye områder, hvad enten det er en legeplads i stål eller nyt klatrestativ i træ. Se mere om vores eksklusive legepladsudstyr, eller se hvordan du kan oprette og bygge din egen legeplads i vores sektion om udendørs miljø.

Få mere information om legeredskaber her

Klassiske Legepladser 3-14 år

Kombinerer roligere aktiviteter for yngre eller mindre selvsikre børn på jordniveau samt spændende fysiske udfordringer på det øvre niveau.

Klassiske Legepladser 1-5 år

Tilbyder unge børn stimulerende legemuligheder og bidrager positivt til deres fysiske og mentale udvikling. 

 

Gynger og Gyngesæder

Vores gynger leveres i forskellige materialer og stilarter, og passer til alle behov med hensyn til plads og budget, lige fra klassiske træenheder til iøjnefaldende stålkonstruktioner såsom Viper eller Scorpion. 

Fjederdyr og Vipper

Vippedyr, en absolut favorit, tilbyder yngre børn fantasifuld leg og bidrager positivt til deres fysiske udvikling. Oplev vores dyreformede individuelle eller multibruger designs og fuldend din legeplads. 
 

Rutsjebaner

Et udvalg af fritstående rutsjebaner tilføjer endnu flere sjove aktivitetsmuligheder til dit legeområde. Vælg et dyreformet design til et tema-projekt eller installér en af vores rutsjebaner designet til montering på en skråning, for at få mest muligt ud af dit rum og skabe en stimulerende anlagt legeplads. 

Legepaneler

Vores udvalg af legepaneler, med en række forskellige spil og aktiviteter, tilbyder unge børn lærerige legemuligheder, der understøtter deres kognitive og sociale udvikling. En god og sjov måde til at fremme læsefærdigheder og kreativitet!

 

Karruseller og snurreredskaber

Fra vores nemt tilgængelige Spinmee-karruseller til de innovative Mobilus-snurreredskaber, tilbyder vores roterende legeenheder en stimulerende og meget social legeoplevelse. Karruseller og snurreredskaber har også stor brugerkapacitet og er gode til at supplere en multiplay-enhed. 

Temalegepladser

Forvandl din legeplads til en eventyrdestination med vores slots- og pirattema legeenheder, der er fyldt med fantasifulde legemuligheder og alderstilpassede fysiske udfordringer.  

 

Forhindringsbaner i stål

NRG er baseret på at udvikle et barns fysiske færdigheder, samtidig med at man fremmer social interaktion og færdighedsopbygning. Det modulære design giver dig mulighed for at skabe konfigurationer, der er skræddersyet til dit område og budget. 

Forhindringsbaner

Legebaneelementer, i stål eller naturtræ, for at skabe udfordrende og spændende balancebaner, så børn kan teste deres koordineringsevner og opbygge selvtillid. Forhindringsbaner er en god tilføjelse til skolens legeplads eller i grønne områder.

UniPlay Forhindringsbaner

Tag udfordringen op på vores forskellige forhindringsbaner, eller skab dine helt egne. Med to sværhedsgrader fundet i alle vores forhindringer, kan både voksne og børn træne og have det sjovt.

Dynamiske redskaber

Legeenheder, der bevæger sig og drejer rundt, som f.eks. vippefigurer, karruseller og gynger, giver børn en sjov, spændende og fornøjelig oplevelse. 

 


 

Svævebaner

Svævebaner giver en følelse af eventyr til ethvert legeområde og børn kan ikke få nok af de stimulerende og sjove svæveture. 

Naturleg

Vores Robinia-legesortiment kan prale af et naturudseende, der passer ind i bymæssige eller grønne områder på en harmonisk måde. 

Legepladser i stål

Disse multiplay-enheder er fremstillet af robust strukturelt stål, de kombinerer mange forskellige legemuligheder og tilskynder børn til at klatre, hoppe, springe og rutsje.

 

Sand & Vandleg

Et sensorisk sortiment, herunder sandkasser, legeborde og vandenheder, der giver børn mulighed for at eksperimentere med teksturer og mængder. 
 

Klatrenet

Vi kan både bygge en klatrebane, et klatretårn og et klatrestativ. Vi tilbyder blandt andet vores ikoniske PlayCubes til en klatring, der både giver fornøjelse og udfordring. 

Trampoliner

Bevægelse, interaktion, glæde. Trampolinerne er vejrbestandige og lavet til aktiviteter hele året rundt.

Legehuse & Legepaneler

Legehuse fremmer rollespil og social interaktion, og pædagogiske legepaneler understøtter børns kognitive udvikling og kreativitet. 

Tilbehør og overflader

Udstyr din legeplads med de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger, såsom stødabsorberende underlag og meget mere. 

X

Brug for hjælp?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål og tanker.