Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

Guide til temalege

Et temalegeområde tilføjer stor værdi til bymæssige og landlige områder, og giver en unik identitet til dit lokalområde, hvilket fører til en stærkere følelse af ejerskab og stolthed i lokalsamfundet. Det giver også børn en stimulerende legeoplevelse, sætter gang i deres fantasi, og fremmer dermed rollespil. Er du klar til at påbegynde temaeventyret? Lad os vejlede dig om mulighederne...

Vælg en standardtema enhed

Takket være vores UniMini og UniPlay multiplay-strukturer for småbørn og større børn, behøver installationen af et temalegeområde ikke at være en lang og anstrengende proces. Vores pirat- og eventyr-temaenhed er prydet med grafiske paneler, der efterligner slotte og skibe, og er dekoreret med en række forskellige eventyrkarakterer, herunder riddere, prinsesser og drager, for at sætte gang i børns fantasi. Hvert tema kommer også med sine matchende vippefigurer og rutsjebaner, for at fuldende din legeplads og tilføje endnu mere legeværdi. 

 

Bestil en brugerdefineret legestruktur

Skulle du beslutte at give frit løb for din kreativitet, er vi her for at gøre din vision til virkelighed. Ønsker du en piratbåd, et middelalderborg og en dinosaurushule? Vores designteam er ikke bange for at tage en udfordring! Vores store udvalg af standardkomponenter og legeredskaber giver os mulighed for at opbygge spektakulære legestrukturer, samtidig med at det begrænser omkostningerne og tidsplanen, som brugerdefinerede projekter normalt kræver.Et af vores vartegnsprojekter er dette kolossale slotstema-legeområde i Palma de Mallorca, beliggende i et stort rekreativt område i midten af byen. Palma's byråd bestilte HAGS til at skabe en kæmpestor legeenhed inspireret af Bellver-slottet, en tidligere kongelig residens, som nu anvendes af Palma-museet, med udsigt over bugten.En nyere tilføjelse på vores "wall of fame" er dette majestætiske piratskib, bestilt af en af de største campingpladser i Holland. Kunden tilbyder allerede mange underholdningsmuligheder på stedet, men ønskede at skabe en uforglemmelig oplevelse for ferierejsende. Der var også et behov for holdbare legeredskaber af høj kvalitet, da stedet er et meget populært familiemål, og rekreative faciliteter skal kunne modstå et stort antal besøgende hvert år.

X

Brug for hjælp?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål og tanker.