Search Advanced Close

To find product downloads simply click on one of the options above and then use the search form displayed to find all the documents associated with your search.

 

Search Advanced Close

Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

Jebjergs Skole, Skive Kommune

På skolen i Jebjerg, er der sket noget af en forandring.

26-06-2020 11:45:00

LÆS MERE

Marie Mørks Skole, Hillerød Kommune

De ønskede en legeplads der gik i tråd med Skolen DNA og værdier.

24-02-2020 15:11:00

LÆS MERE

Lejerbo Afd 135-0 Maglehøj, Frederiksværk Kommune

I tæt samarbejde med entreprenør og tegnestuen fra Mangor & Nagel kunne vi i sommeren 2019 indvie de nye uderum.

19-02-2020 17:05:00

LÆS MERE

Få mere inspiration fra vores uderum og projekter

Se alle referencer
Search Advanced Close

Design et temalegeområde med HAGS

Et temalegeområde tilføjer stor værdi til bymæssige og landlige områder, og giver en unik identitet til dit lokalområde, hvilket fører til en stærkere følelse af ejerskab og stolthed i lokalsamfundet. Det giver også børn en stimulerende legeoplevelse, sætter gang i deres fantasi, og fremmer dermed rollespil. Er du klar til at påbegynde temaeventyret? Lad os vejlede dig om mulighederne...

Vælg en standardtema enhed

Takket være vores UniMini og UniPlay multiplay-strukturer for småbørn og større børn, behøver installationen af et temalegeområde ikke at være en lang og anstrengende proces. Vores pirat- og eventyr-temaenhed er prydet med grafiske paneler, der efterligner slotte og skibe, og er dekoreret med en række forskellige eventyrkarakterer, herunder riddere, prinsesser og drager, for at sætte gang i børns fantasi. Hvert tema kommer også med sine matchende vippefigurer og rutsjebaner, for at fuldende din legeplads og tilføje endnu mere legeværdi. 

Slotstema legeprodukter

Relaterede produkter

Legeprodukter med pirattema

Relaterede produkter

Tilpas en standardenhed

Det modulære design fra begge serier giver stor fleksibilitet ved opbygning af et legeområde. En standardkonfiguration kan ikke alene skræddersyes til dit behov og budget (nogle legeredskaber kan tilføjes eller fjernes afhængigt af forholdene på lokaliteten), den kan også få et meget karakteristisk udseende ved hjælp af et par designtricks. Bare ved at erstatte de eksisterende paneler med specialfremstillede versioner, ændres hele udseendet og følelsen af en legestruktur. For eksempel kan vi designe brugerdefinerede paneler med stenblokmønster, der efterligner et slots udseende og tilfører værdi til et historisk område.

dinosaur themed multiplay unit

Multiplay unit with bespoke engraved panels

Jungled themed multiplay unit

Bestil en brugerdefineret legestruktur

Skulle du beslutte at give frit løb for din kreativitet, er vi her for at gøre din vision til virkelighed. Ønsker du en piratbåd, et middelalderborg og en dinosaurushule? Vores designteam er ikke bange for at tage en udfordring! Vores store udvalg af standardkomponenter og legeredskaber giver os mulighed for at opbygge spektakulære legestrukturer, samtidig med at det begrænser omkostningerne og tidsplanen, som brugerdefinerede projekter normalt kræver.

Et af vores vartegnsprojekter er dette kolossale slotstema-legeområde i Palma de Mallorca, beliggende i et stort rekreativt område i midten af byen. Palma's byråd bestilte HAGS til at skabe en kæmpestor legeenhed inspireret af Bellver-slottet, en tidligere kongelig residens, som nu anvendes af Palma-museet, med udsigt over bugten.

Castle themed playground Palma de Mallorca

En nyere tilføjelse på vores "wall of fame" er dette majestætiske piratskib, bestilt af en af de største campingpladser i Holland. Kunden tilbyder allerede mange underholdningsmuligheder på stedet, men ønskede at skabe en uforglemmelig oplevelse for ferierejsende. Der var også et behov for holdbare legeredskaber af høj kvalitet, da stedet er et meget populært familiemål, og rekreative faciliteter skal kunne modstå et stort antal besøgende hvert år.

Shipwreck themed multiplay structure

Kontakt os

Har du spørgsmål eller gerne vil vide noget om vores produkter, kan du kontakte os via telefon, fax, e-mail eller direkte på vores hjemmeside. Hvis du ikke ved, hvem du skal snakke med hos HAGS, eller hvis du gerne vil komme i kontakt med en bestemt person, er du velkommen til at ringe til vores reception, som så vil viderestille dig.

Danmark

HAGS Danmark
Drejergangen 1B
2690 Karlslunde
Danmark

Følg HAGS: