Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

Sådan vælges eller opbygges en multiplay-enhed

En af de største fordele ved multiplay-enheder er, hvordan de gør det muligt at få det bedste ud af din plads. Med mange forskellige legeaktiviteter fordelt på flere plan, kan de holde et stort antal børn aktive og engagerede på samme tid. Ved at kombinere fysiske udfordringer med mere stille lærerige lege, imødekommer de børn på alle aldre og med forskellige færdigheder, hvilket giver dem mulighed for at interagere og lege sammen. Vores UniPlay- og UniMini system, har et unikt modulært design, der giver dig mulighed for at tilpasse enhver struktur til dit budget og pladskrav samt dit designmateriale.

Multi-play unit UniPlay steel or timber posts

 

 

 


Stål- eller træstolper
Vælg imellem manipuleret barkbrunt fyrretræ med galvaniseret stålfødder eller pulverlakeret/rustfri stålstolper, for maksimal holdbarhed.

 

 

 

Multi-play unit UniPlay panels

 

 

 

 

Træ- eller HPL-paneler
Paneler fås i brun, rød eller grøn i et tremme-design, uanset om du vælger vores originale træ-look eller den holdbare og lyse HPL-løsning.

Multi-play unit UniPlay decks

 

 

 

 

Dæk i træ & HPL
Fuldend det naturlige udseende med barkbrunt trædæk, i kvadratiske eller trekantede former, eller vælg slidstærkt HPL i sort med en skridsikker overflade.

Multi-play units UniPlay timber steel HPL stainless steel

 

 

 

 

Hvilket er bedst for dig?
Få mere at vide om de materialer, vi bruger i vores UniPlay-sortiment

 

Guide til UniMini & UniPlay

7 tip til dig, der ønsker at købe eller designe din egen legestruktur.

Byg din egen legestruktur

Nogle gange, af forskellige grunde, kræver vores kunder en helt skræddersyet struktur: måske ønsker de at legeområdet afspejler den omgivende arkitektur eller lokale vartegn, eller de skal tage hensyn til meget specifikke begrænsninger, eller måske ønsker de bare, at deres nye facilitet fortæller en unik historie, der vil få beboernes opmærksomhed og få dem til at føle sig stolte af deres lokalområde. UniPlay’s og UniMini's modulære system giver fleksibilitet til at kombinere indlæg, paneler, dæk, tag og andre komponenter for at skabe unikke design. Erfarne landskabsarkitekter eller entreprenører har adgang til alle de CAD-blokke, der er nødvendige for at opnå dette, mens vores designteam er her for at hjælpe folk med ingen eller begrænset teknisk baggrund og gøre deres vision til virkelighed.

Bygg din egen UniPlay

1. Legefunktioner

Måske har du set et UniPlay-design, der ville være perfekt til dit projekt, men du vil hellere have et klatrenet i stedet for en rutsjebane. En eksisterende konfiguration kan meget nemt tilpasses dit designmateriale ved at ombytte legefunktioner*; og med 50 komponenter har du rigeligt at vælge imellem. Vores team af designere vil hjælpe dig i løbet af konsultationsfasen for at sikre, at det nye design opfylder de gældende sikkerhedsforskrifter.

Lekfunktioner UniPlay

2. Vælg farve

Selvom vores standardsortiment allerede tilbyder en række farvemuligheder, bestiller mange kunder brugerdefinerede farvekombinationer til at imødekomme meget specifikke ønsker. Vi kan fremstille stolper, gulve og tage i enhver farve fra RAL-farveskemaet* og skabe en multiplay-struktur med et karakteristisk udseende, uanset om du har brug for en neutral farvepalet eller kontrasterende nuancer til et mere legende udseende.Med forbehold for ekstra omkostninger og byggetid

Välj färg på UniPlay

3. Tilslut flere enheder

Det er den nemmeste og hurtigste måde at skabe en brugerdefineret enhed på, da det kun kræver lidt ekstra designarbejde. Perfekt, hvis du ønsker at bygge større, men samtidig skal overholde strenge tidsfrister. Det betyder også, at du kan opbygge din legestruktur i etaper for at matche dit budget.

kombinera flera lekenheter

4. Byg vertikalt

Høje tårne har den wow-faktor, der vil gøre dem til et fokuspunkt for ethvert legeområde og dermed straks fange de besøgendes opmærksomhed. UniPlays modulære design gør det muligt at tilføje gulve og bygge tårne op til 10 meter høje.

bygg på höjden

5. Udvid horisontalt 

Det samme princip gælder for at bygge horisontalt, og tre- og firkantede dæk kan kombineres på flere måder til at skabe brugerdefineret layout.

bygg på längden

6. Byg på en skråning

Det naturlige terræn kan, uden at være en hindring, indarbejdes i designet af en UniPlay-enhed og bidrage til en stimulerende legeoplevelse. Stolperne kan leveres i forskellige længder, så de kan bruges til at skabe en struktur, der følger terrænet og dermed få mest muligt ud af en skrånende grund (Vores design-team, der har skabt tusindvis af udfordrende, men sikre strukturer på skrånende legeunderlag, vil anbefale egnede legeaktiviteter eller et-plansmoduler). Desuden er børn naturligt tiltrukket af interessante landskaber med niveauændringer, så denne konfiguration tilføjer yderligere legeværdi til dit projekt.

bygg på en sluttning

7. Integrér landskabet

Træer, buske, klipper og stenblokke bidrager til at skabe et multi-sensorisk miljø, hvor børn kan udforske naturen, udvikle vigtige motoriske færdigheder og bruge deres fantasi; det giver også et levested for en lang række dyr og insekter, som dermed fremmer biodiversiteten. I de seneste år har der været lagt stor vægt på, at naturområder er vigtige for folks sundhed og trivsel, og hvor vigtigt deres bevarelse er for vores fremtid. Derfor vil mange kunder bede os om at bevare og beskytte naturen ved installation af et legeområde. Ved at bibeholde de naturlige omgivelser mildnes den visuelle påvirkning af en legeplads, et vigtigt element for steder med strenge bevaringsstandarder, og hvor legeredskaberne skal passe ind i omgivelserne. På grund af Uniplay's fleksibilitet kan vi nemt overvinde enhver udfordring som landskabsplejeelementer kan byde på, ved at inkorporere dem i designet, samtidig med at alle sikkerhedskrav er opfyldt, og at der ikke er nogen risiko for sammenstød. Vi kan også bygge multiplay-strukturer med høj legeværdi, der kan passe ind i et relativt begrænset område, for eksempel mellem en sti og et skovområde.

Vil du vide mere om, hvordan du skaber inspirerende legeområder med landskabsplejeelementer? Læs vores playscape designvejledning.

 

 

inkludera landskapet i din lekställning

X

Brug for hjælp?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål og tanker.