Search Advanced Close

For at finde produktdownloads skal du blot klikke på en af ​​nedenstående indstillinger og derefter bruge søgeformularen, der vises, til at finde alle de dokumenter, der er knyttet til din søgning.

 

Search Advanced Close

Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

Jebjergs Skole, Skive Kommune

På skolen i Jebjerg, er der sket noget af en forandring.

26-06-2020 11:45:00

LÆS MERE

Marie Mørks Skole, Hillerød Kommune

De ønskede en legeplads der gik i tråd med Skolen DNA og værdier.

24-02-2020 15:11:00

LÆS MERE

Lejerbo Afd 135-0 Maglehøj, Frederiksværk Kommune

I tæt samarbejde med entreprenør og tegnestuen fra Mangor & Nagel kunne vi i sommeren 2019 indvie de nye uderum.

19-02-2020 17:05:00

LÆS MERE

Få mere inspiration fra vores uderum og projekter

Se alle referencer
Search Advanced Close

Legeplads Klatrenet

HAGS's omfattende udvalg af reb-legepladsudstyr inkluderer netklatrekonstruktioner, stier, roterende klatrernet og temakonstruktioner for at få den unge klatrers fantasi til at udforme sig.

Creating an outdoor space

Fordele ved klatring

Vi har klatrenet med forskellige niveauer af udfordring, der passer til alle aldre og evner. Klatrenet giver mulighed for risiko og udfordring, spænding og forskellige måder at bevæge sig på. Desuden forbedrer klatring motoriske færdigheder som balance, koordination, styrke og fingerfærdighed samt udfordrer, stimulerer og udvikler brugerens proprioseptive system.

 

Lav en forespørgsel

Klatrenets rækkevide

Klatrenet struktuer

Børn elsker følelsen af ​​højde og at være over alle andre, disse høje strukturer lader dem gøre netop det. Se på vores sortiment af pyramider og levitation.

Klatrenet struktuer

Roterende klatrenet

Roterende klatrenet sætter klatrefærdigheder på prøve, da børn kan gå op i strukturen, mens det roterer. Giver en udfordrende, men alligevel sjov oplevelse, der tiltrækker børn i alle aldre.

Roterende klatrenet

Arkitektoniske netstrukturer

Et fantastisk udvalg af legeudstyr, der ikke kun er udfordrende og sjovt, men også spændende at se på og fremstår som et arkitektonisk stykke.

Arkitektoniske netstrukturer

Net multi-play enheder

Disse multi-play enheder er overvejende udstyret med klatrenet, mens de kan også kombinerers med forskellige typer leg i en struktur, såsom klatring og rutsje.

Net multi-play enheder

Tema klatrenet

Temaet netstrukturer åbner en verden, hvor unges fantasi kan svæve. Fra sommerfugle til akorn landsbyer, er drømmere sikre på at finde deres perfekte rolle i deres eventyr.

Tema klatrenet

Reb-spor

Vores sortiment af rebsporemner er perfekte til at skabe en sjov og spændende forhindringsbane, som alle kan nyde. Deltagerne bliver nødt til at bruge deres balance, styrke og koordination for at komme igennem alle opgaver.

Reb-spor
Playground aerial shot in Vejle Denmark

Net play in Vejle, Denmark

In close collaboration with the housing association, contractors and architects, we created a unique play area where the slope became the main attraction.

Læs mere