Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

Fordele ved klatring

Vi har klatrenet med forskellige niveauer af udfordring, der passer til alle aldre og evner. Klatrenet giver mulighed for risiko og udfordring, spænding og forskellige måder at bevæge sig på. Desuden forbedrer klatring motoriske færdigheder som balance, koordination, styrke og fingerfærdighed samt udfordrer, stimulerer og udvikler brugerens proprioseptive system.

Lav en forespørgsel

 

Klatrenet

Børn elsker følelsen af ​​højde og at være over alle andre, disse høje strukturer lader dem gøre netop det. Se på vores sortiment af pyramider og levitation.

Klatrenet

Roterende klatrenet

Roterende klatrenet sætter klatrefærdigheder på prøve, da børn kan gå op i strukturen, mens det roterer. Giver en udfordrende, men alligevel sjov oplevelse, der tiltrækker børn i alle aldre.

Roterende klatrenet

Arkitektoniske klatrenet

Et fantastisk udvalg af legeudstyr, der ikke kun er udfordrende og sjovt, men også spændende at se på og fremstår som et arkitektonisk stykke.

Arkitektoniske klatrenet

Større klatrenet løsninger

Disse multi-play enheder er overvejende udstyret med klatrenet, mens de kan også kombinerers med forskellige typer leg i en struktur, såsom klatring og rutsje.

Større klatrenet løsninger

Tema klatrenet

Temaet netstrukturer åbner en verden, hvor unges fantasi kan svæve.

Fra sommerfugle til akorn landsbyer, er drømmere sikre på at finde deres perfekte rolle i deres eventyr.

Tema klatrenet

Forhindringsbaner med klatrenet

Vores sortiment er perfekte til at skabe en sjov og spændende forhindringsbane, som alle kan nyde. Deltagerne bliver nødt til at bruge deres balance, styrke og koordination. 

Forhindringsbaner

X

Brug for hjælp?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål og tanker.