Search Advanced Close

For at finde produktdownloads skal du blot klikke på en af ​​nedenstående indstillinger og derefter bruge søgeformularen, der vises, til at finde alle de dokumenter, der er knyttet til din søgning.

 

Search Advanced Close

Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

Jebjergs Skole, Skive Kommune

På skolen i Jebjerg, er der sket noget af en forandring.

26-06-2020 11:45:00

LÆS MERE

Marie Mørks Skole, Hillerød Kommune

De ønskede en legeplads der gik i tråd med Skolen DNA og værdier.

24-02-2020 15:11:00

LÆS MERE

Lejerbo Afd 135-0 Maglehøj, Frederiksværk Kommune

I tæt samarbejde med entreprenør og tegnestuen fra Mangor & Nagel kunne vi i sommeren 2019 indvie de nye uderum.

19-02-2020 17:05:00

LÆS MERE

Få mere inspiration fra vores uderum og projekter

Se alle referencer
Search Advanced Close

Sikkerhedskrav til legepladser

Standarden for legepladsudstyr er EN 1176, som skal henvises sammen med nationale love og lokale bestemmelser. De ansvarlige for sikkerhedsinspektion af legepladser skal have en dybtgående forståelse af standarderne for at sikre, at alle detaljer er gennemgået. Dokument nedenfor dækker de mest kritiske områder i EN 1176-standarden.

Vejledning til europæiske standarder EN 1176

Driftsregler for legepladser

Sådan implementeres en inspektions- og vedligeholdelsesordning

Alle legepladser installeret i offentlige områder bør inspiceres og vedligeholdes i overensstemmelse med europæiske standarder anbefalinger for rutinemæssig og operationel inspektion og vedligeholdelse af legepladsudstyr: EN1176-7. HAGS produktgarantier er kun gyldige, hvis inspektionerne og vedligeholdelsen i dette dokument følges.

Inspektionshyppigheden varierer med den anvendte type udstyr / materialer og andre faktorer fx: tung anvendelse, niveauer af hærværk, klimaforhold, luftforurening, alder på udstyret mv. 
Dokumentet nedenfor indeholder en detaljeret tjekliste for hver type inspektion og udstyr. Er der yderligere spørgsmål indenfor inspektioner, sikkerhed, serviceaftaler mv. er I altid velkomne til at sende os en e-mail på info@hags.dk

Alle PDF filer er udarbejdet af vores hovedkontor i Sverige, og er kun udarbejdet på engelsk og svensk. Den danske version er undervejs. Download oplysningerne her.