Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

Marine

EZ Dock tilbyder bådebrosystemer, der giver børn og voksne i alle aldre nem og sikker adgang, herunder kørestolsadgang, til de aktiviteter, de elsker. Disse systemer har et lavt vedligeholdelsesbehov og er designet til kunder med begrænset personale, tid og penge. Parker og rekreative anlæg på tværs af landet vælger EZ Dock bådebrosystemet, fordi det ikke er lavet af træ, som kan give splinter, og bådebrosystemet kan anvendes året rundt - selv når vandet er tilfrosset.

Bådebrosektioner

Vores flydende, modulære komposit-bådebrosektioner kan tilpasses så de passer perfekt til dit behov og livsstil.

Jetski Løfteanordning

EZ Port Max 2i er den enkleste og mest holdbare drive-on, push-off metode til tørdocking. Uanset om du er en ny eller erfaren operatør, klares isætning og optagning let, og den er ideel til alle størrelser eller mærker af jetski.

Bådehavn

At holde din båd oven vande og tør har aldrig været så let. EZ BoatPort er en simpel og stabil drive-on/drive-off metode til tørdocking af både, som kommer i en bred vifte af størrelser på op til 5.000 lbs (ca. 2266 kg).

Forankring

Når du har oprettet din EZ Dock, skal du vælge et forankringssystem, der fungerer sammen med din eksisterende opstabling eller din nye installation. Vores mange forskellige forankringskomponenter kan imødekomme de fleste vandforhold og bundflader (dybt, lavt, ru, mudret eller sandet) og er nemme at installere.

Landgangsbroer

Konstrueret med samme teknologi og kvalitet som vores bådebrosektioner, tilbyder EZ Dock landgangsbroer kompromisløs holdbarhed og modulær alsidighed. Landgangsbroer er fremstillet i aluminium, træ eller polyethylen.

EZ Trail

EZ Trail er en smart måde at skabe adgangsramper og stier i din skov, vådområde eller ethvert sted, hvor du har brug for en sikker og holdbar gangbro.

 

 

Tilbehør

Der findes en bred vifte af tilbehør, herunder opbevaringsbokse, stødfangere, klammer, bænke, stiger og ramper til at opdatere din EZ Dock-installation.

X

Brug for hjælp?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål og tanker.