Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

Materiale

Træ

Den naturlige æstetik af legeredskaber i fyrretræ gør det til den perfekte tilføjelse i grønne byområder og landlige omgivelser. Træ har også en stor læringsværdi og kan være en del af et stimulerende udendørs læringsprogram, som er designet for at opmuntre både børn og voksne til at opdage og værdsætte naturen. Uanset om du er på udkig efter fremragende holdbarhed eller god værdi for pengene, er der god grund til at vælge legeredskaber i træ:

Hvorfor er redskaber i fyrretræ stærke og holdbare?

 • Vores fyrretræ er hentet fra skandinaviske skove, hvor træerne vokser langsomt og udvikler en meget tæt og kompakt kvalitet. Vi udvælger omhyggeligt de bedste træer, der er fri for defekter. Nordisk tømmer indeholder en høj andel af hjerteved samt harpiks, som er et naturligt imprægneringsmiddel. Selv ubehandlet træ er ekstremt stærkt og mindre tilbøjelig til at blive udsat for insekt- eller svampeangreb. Vores fyrretræ kan også modstå hårde vejrforhold som lange, kolde vintre eller fugtige omgivelser.
 • Trædelene behandles først med olie, hvilket øger materialets holdbarhed og forskønner dets naturlige udseende. Træet bejdses og efterbehandles for at tilføje et ekstra beskyttende lag og en glat overflade, samt en behagelig subtil farve. Det betyder også, at overfladen er vandafvisende.
 • Alle vores træstolper leveres med galvaniserede stålfødder for at undgå direkte kontakt med jord, hvilket reducerer risikoen for svamp eller råd. Dette tiltag eliminerer også risikoen for græstrimmerskader. Lodrette stolper leveres med en plastikhætte på toppen for yderligere beskyttelse.
 • Bærende stolper er lavet af lamineret træ og er konstrueret til at modstå stort slid og tunge belastninger. Stressaflastende riller hjælper med at stabilisere træet og reducerer risikoen for at træet revner/sprækker.
 • Vores team af ingeniører arbejder også hårdt på velgennemtænkte designløsninger til at forhindre vandstagnation, hvilket fremskynder nedbrydningen af trædelene.
 • Vi er så sikre på, at vores redskaber opfylder de høje kvalitetsstandarder og derfor har vores trækonstruktioner 10 års garanti mod skader på grund af råd.

Nordic pine timber equipment

Vores laminerede træstolper består af tre sammensatte dele.
Det er en metode, som øger styrken og reducerer sprækker

Nordic pine timber play equipment from HAGS

Fræsede riller tillader træet at udvide sig
eller skrumpe uden at der opstår sprækker.

 

Hvad er miljøfordelene ved nordisk fyrretræ?

 • Tømmer er et fornyeligt råmateriale, hvilket gør det til et af de mest bæredygtige materialer.
 • Alt vores træ er FSC-certificeret og kommer fra ansvarligt forvaltede skove.
 • Vores træskæringsproces er fuldstændig automatiseret og reducerer mængden af affald.
 • Vi bruger kun vandbaserede bionedbrydelige opløsningsmidler, som ikke har en negativ indvirkning på miljøet.

Sådan opretholdes eller genbruges fyrretræsredskaber og udendørs møbler

 • Tømmer er et naturligt materiale, så det har tendens til at krympe i tørre forhold og udvide, når det er fugtigt. Nogle mindre sprækker og revner kan forekomme over tid, men det vil ikke påvirke redskabets strukturelle integritet, så det er ikke noget at bekymre sig om.
 • Under normale forhold kan vores træredskaber holde i mere end 20 år. Vi anbefaler, at vores kunder regelmæssigt inspicerer for sand og nedfaldne blade, rengør udstyret med et mildt rengøringsmiddel for at fjerne støv eller rester fra luftforurening, og vedligeholder redskaberne med et nyt lag maling hvert 3-5 år, for at vedligeholde det bedst muligt.
 • Da alle vores overflader er bionedbrydelige, kan trækomponenter afbrændes eller genbruges, og der er ingen specifik bortskaffelsesproces.

Fyrretræsdæk

Fyrretræspaneler og vinduer

 

Fyrretræsstolper

 

Park og by fyrretræsmøblerStål

Stålredskaber har et slankt, moderne udseende og kan bruges til at komplementere moderne arkitektur. Det er også en løsning med lav vedligeholdelse, der giver enestående modstandsdygtighed, hvilket gør den velegnet til udfordrende miljøer. Vi bruger kun stålkonstruktioner, der er konstrueret til at modstå påvirkninger fra gentagen brug og tunge belastninger. Materialet gennemgår en række behandlinger, som øger dens holdbarhed og modstandsdygtighed.

Pulverlakeret stål: proces og finish
Ved at have hele processen in-house har vi fuld kontrol over kvalitet og sikkerhed. Vi får vores overfladebelægningersprodukter og malinger fra Akzo Nobel, den førende globale malingproducent, som er kendt for deres strenge testprocedurer og produkter af høj kvalitet, og HAGS er akkrediteret til at påføre deres belægninger.

Rustfri stål - Egenskaber og fordele

Rustfrit stål har en glat, æstetisk tiltalende finish og har fremragende korrosionsbestandighed. Det er bedst egnet til de dele, der skal modstå kraftigt slid eller belastning, såsom rutsjebaner eller strukturelle stolper. Grundet sine unikke egenskaber kræver rustfrit stål meget lav vedligeholdelse og vil holde sig pænt i mange år.

Hvor bæredygtige er stålredskaber?
Stål er exceptionelt holdbart, og kvalitets ståludstyr er de facto mere bæredygtigt, da det holder i lang tid og genererer færre affaldsprodukter. Vi har også investeret i F & U for at skabe effektive fremstillingsprocesser, der reducerer miljøpåvirkningen. 

 • Anvendelse af pulverlakering har mindre indflydelse på miljøet end andre lakeringsprocesser: pulveret indeholder ikke noget opløsningsmiddel, er genanvendeligt og fjernes nemt. Det er derfor mere sikkert at anvende og overholder al gældende og foreslået miljølovgivning.
 • Stål er 100% genanvendeligt og kan sælges til tredjepart, når produktets levetid er forbi, hvilket minimerer redskabets samlede omkostning og miljømæssigt fodaftryk.

Sådan vedligeholdes og genanvendes stålredskaber
Vores produkter skal inspiceres periodisk for mekaniske skader, og vi anbefaler, at den pulverlakerede finish på stålkomponenter rengøres med et mildt rengøringsmiddel og blød klud. Dette skal generelt udføres mindst en gang om året, medmindre redskaberne ligger inden for 1500 m fra havet, i hvilket tilfælde det skal udføres hver tredje måned. 
Eventuelle identificerede brud eller ridser i overfladens belægning skal udbedres inden for en måned:

 • Alt blottet metal skal slibes grundigt med fint kvalitet sandpapir for at fjerne enhver korrosion
 • Rens område med et ikke-aggressivt opløsningsmiddel.
 • Rens område med et ikke-aggressivt opløsningsmiddel.


Kontakt venligst din HAGS-repræsentant for yderligere råd. Anvend en zinkprimer til blottet metal, inden den males igen.

 

Multiplay-enheden UniPlay med rustfri stålstolper

 

NRG forhindringsbane

 

Gyngestativer

 

ArenaHPL

HPL står for High Pressure Laminates, og det er et meget stærkt materiale med lav vedligeholdelse, der ofte anvendes i bygge- og designindustrien til dæk, yderbeklædning og møbler. HPL har en fremragende modstandsdygtighed og et visuelt tiltalende look. Da den kan modstå stærke kystvinde og høje fugtighedsniveauer, er den velegnet til alle miljøer, herunder kystnære steder.

Hvordan fremstilles HPL?
HPL består af adskillige lag kraftpapir imprægneret med termohærdende harpiks. Efter at et dekorativt papirlag er blevet tilsat på hver side, smeltes lagene sammen med varme og tryk. Resultatet af denne proces er et kompakt, meget hårdt lamineret ark.

Hvad er fordelene ved HPL-legeredskaber?

 • På grund af sin kompakte og tætte kvaliteter er HPL holdbart og ekstremt robust. Det har høj modstand mod ridser, varme, fugt, pletter, gentagen belastning og kraftigt slid.
 • Det er meget nemt at rengøre, og du behøver kun en svamp og et mildt rengøringsmiddel for at fjerne de fleste pletter eller snavs.
 • HPL fås i forskellige farver og teksturer. Skræddersyet grafik kan indgraveres for at skabe visuel opmærksomhed og give lyse farver til legepladsen.

 

UniMini's og UniPlay's paneler, dæk og tage

 

Sidepaneler til vipper

 

Sidepaneler til rutsjebaner

Legehuse

X

Brug for hjælp?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål og tanker.