Search Advanced Close

For at finde produktdownloads skal du blot klikke på en af ​​nedenstående indstillinger og derefter bruge søgeformularen, der vises, til at finde alle de dokumenter, der er knyttet til din søgning.

 

Search Advanced Close

Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

Jebjergs Skole, Skive Kommune

På skolen i Jebjerg, er der sket noget af en forandring.

26-06-2020 11:45:00

LÆS MERE

Marie Mørks Skole, Hillerød Kommune

De ønskede en legeplads der gik i tråd med Skolen DNA og værdier.

24-02-2020 15:11:00

LÆS MERE

Lejerbo Afd 135-0 Maglehøj, Frederiksværk Kommune

I tæt samarbejde med entreprenør og tegnestuen fra Mangor & Nagel kunne vi i sommeren 2019 indvie de nye uderum.

19-02-2020 17:05:00

LÆS MERE

Få mere inspiration fra vores uderum og projekter

Se alle referencer
Search Advanced Close

Legebaner i stål

Vores sortiment af NRG-legebaner i stål er rettet mod børn på 7 år og derover. Sortimentet består af 24 forskellige enheder, der kan arrangeres i et hvilket som helst antal konfigurationer, der er skræddersyet til at passe ind i omgivelserne og brugernes behov.

Hvorfor har NRG legebaner høj legeværdi?

HAGS steel trail play system

NRG er baseret på at udvikle et barns fysiske færdigheder, samtidig med at man fremmer social interaktion og færdighedsopbygning. Mange af enhederne er udformet så brugeren kan teste sine motoriske færdigheder, koordinering og overkropsstyrke. Det at blive udfordret er en fantastisk måde at opbygge selvtillid på og med et sortiment, der har varierende sværhedsgrader, findes der legebaner for alle.

Hver enhed er opkaldt efter berømte vartegn som "Niagara Falls" og "Ross Ice Shelf", hvor navnet repræsenterer enhedens tilsigtede brug. Unge, modige eventyrere vil virkelig kunne teste deres færdigheder med dette formidable udstyrssortiment!

Sæt vores sortiment på en prøve

HAGS steel trail play system

NRG’s strukturelle buede former er lavet i robust stål, og hvert reb har en stålkerne, hvilket giver systemet dets fremragende styrke og holdbarhed. De bevægelige dele kan udskiftes meget let, hvilket reducerer vedligeholdelsesomkostningerne.

NRG-familien indeholder en række enheder med en faldhøjde på mindre end 0,6m, hvilket betyder, at overfladen ikke skal testes for sin stødabsorptionsevne, og at enhederne kan installeres på eksisterende asfalt*. Det er en god måde at reducere omkostningerne på uden at gå på kompromis med legeværdien.

Sortimentet er afprøvet og testet overalt i Europa, fra storbyer til lokale naturparker og skoler. En 25 års garanti på strukturelt stål forsikrer om, at enhederne har en lang holdbarhed.

*Vi anbefaler, at der foretages en risikovurdering for at sikre, at installationen overholder gældende og anbefalede sikkerhedsstandarder.

Brug NRG's fleksibilitet til at tilpasse det til dit design og dine krav

HAGS steeltrail play system

NRG er et modulært system, der består af 24 individuelle komponenter. Modulerne kan sammensættes til at skabe en brugerdefineret indretning, hvilket giver maksimal fleksibilitet til at designe et legeområde. Uanset om du ønsker at efterligne en lineær løbebane ved at placere enhederne lineært eller skabe plads til social interaktion med et rund løbebane, er mulighederne uendelige. Nogle enheder kan også installeres på en jordvold som en del af det anlagte og multi-tekstureret legeområdeprojekt.