MIN COLLECTION basket

MIN COLLECTION?

Fill your basket with products by clicking "Add to my collection" so that you can create and print your own custom brochure, download the files you need for all the products in one go, or to request a quote.

Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

Rosenlund møbelserie

Opret et smukt hangout i parken, byen eller kontoret. Rosenlund er et fleksibelt modulsystem til et attraktivt udendørs miljø. Kombiner de parkmøbler og farver, der passer bedst til din overflade, og skab et funktionelt og inspirerende mødested!

Om Rosenlund møbelserie

Fleksibel og tilpasningsdygtig - Rosenlund er et modulsystem, der gør det nemt at planlægge et attraktivt udendørs miljø. Kombiner de produkter og farver, der passer til dit miljø. Park sofaer, bænke og borde, kreative trellis og blomsterbokse, der kan omdannes til bænke, cykelholdere til den aktive by og skraldespande med mulighed for kildesortering - her er alle mulighederne for at skabe et farverigt mødested.

Hos HAGS stræber vi efter at finde løsninger, hvor form og funktion arbejder sammen, og hvor tidløshed er en vigtig faktor. Vi ønsker, at vores produkter skaber naturlige mødesteder for store og små. I årenes løb har vi samarbejdet med flere skandinaviske designere om at udvikle produkter, der tilskynder folk til at tilbringe tid udendørs. Rosenlund er et resultat af vores seneste samarbejde med Yellon.


Det faktum, at vores produkter er tilgængelige, har længe været en del af udviklingen - alle skal have et sted. Derfor udfylder vores armlæn en vigtig funktion, hvis du har brug for lidt ekstra støtte for at kunne sidde behageligt. Både Bänk og Soffa Rosenlund har en sædehøjde på 445 mm. Denne højde gør det let at sidde ned og have dine fødder behageligt på bakken. 
Armlænens højde er 705 mm - dette gør det lettere, når man rejser sig fra bænken / sofaen.

Et funktionelt og inspirerende udendørs miljø er vigtigere end nogensinde. Det sker derude! Her mødes og omgås både venner og familie.


Se hele
 sortimentet

Materiale og farver

Vores valg af farver er bløde og afslappende nuancer, der let kan placeres i netop dit miljø. Træet, der anvendes i Rosenlund-møblerne, er (helst) tæt dyrket svensk fyr fra det nordlige Sverige certificeret i henhold til FSC. Træet behandles som vores andre produkter i træ med en baseolie, derefter en gennemsigtig glasur og ekstra topcoat for den bedste holdbarhed. Stålet er pulverlakeret og tilbydes som standard i fire forskellige farver og et galvaniseret alternativ.

 

red Blå green Grå galvanised

S 1070 Y9OR

S 3040 B10G

S3040 B70G

S 6502 B

Galvaniseret

 

 

 

Horizontal Line