Search Advanced Close

For at finde produktdownloads skal du blot klikke på en af ​​nedenstående indstillinger og derefter bruge søgeformularen, der vises, til at finde alle de dokumenter, der er knyttet til din søgning.

 

Search Advanced Close

Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

Jebjergs Skole, Skive Kommune

På skolen i Jebjerg, er der sket noget af en forandring.

26-06-2020 11:45:00

LÆS MERE

Marie Mørks Skole, Hillerød Kommune

De ønskede en legeplads der gik i tråd med Skolen DNA og værdier.

24-02-2020 15:11:00

LÆS MERE

Lejerbo Afd 135-0 Maglehøj, Frederiksværk Kommune

I tæt samarbejde med entreprenør og tegnestuen fra Mangor & Nagel kunne vi i sommeren 2019 indvie de nye uderum.

19-02-2020 17:05:00

LÆS MERE

Få mere inspiration fra vores uderum og projekter

Se alle referencer
Search Advanced Close

Loly Climber

En ny iøjnefaldende klatreleg, der inviterer til spændende og udfordrende leg. Inspirationen er hentet fra en rutsjebane. Det kræver mod at rejse sig - kravle igennem eller over løkken. Loly Climber træner styrke, balance, koordination og fleksibilitet.

Loly climber spinning render

Om Loly Climber

Børn har et naturligt behov for at bevæge sig og søger ofte udfordringer og spænding. Her får børnene en ordentlig træning. Klatre ind, rundt, på eller igennem. Loly Climber får os til at lege "direkte". Her kan vi være spontane og udforske og lege sammen. Børnenes kroppe bliver stærkere, sanserne udfordres og den sociale evne udvikles. Aktive børn bliver aktive voksne

 

Til produktinformation

Fra ide til leg

I 2019 annoncerede HAGS en designkonkurrence, hvor over 50 legende forslag blev indsendt til vurdering. Der var mange sjove og spændende ideer at gå igennem. Til sidst blev Loly Climber valgt - designet af Carol Alcaide i Spanien. Carol fik sin idé, da hun opdagede, at datteren altid klatrede "op" på rutschebanen. Idéen med det frække design var også, at børn ofte ledte efter et sted at gemme sig, så med rutsjebanen som en grundidé tog kreativiteten fart. Inspirationen til designet er hentet fra en rutsjebane med sine sløjfer, drejninger og højder. Først var tanken kun at have én ind- og udgang, men risikoen for at blokere så mange børn leger på samme tid fik Carol til at genoverveje og designe Loly Climber med to ind- og udgange.

Fra design til færdigt produkt. Hele konceptet var vigtigt, dvs. at beholde den grundlæggende idé om en rutsjebane, men nu åbent og indbydende for børnene at lege i. Ved hjælp af metalringene vil det være muligt for børnene at klatre både udenfor og indeni - et rør med både udsigt og indsigt. Gennem tunnelen er det let for børn at klatre, drømme og udforske verden fra et andet perspektiv. Loly Climber tiltrækker børn til at se, udforske og lege. Fantasi og spænding udvikler børnenes sanser.


Materialer og farver

Loly Climber fås i 6 forskellige farvevarianter. Så vælg den kombination, der passer dig! Produceret af stærkt, holdbart stål og pulverlakeret i flere forskellige farver. Stålmaterialet gør Loly holdbart og kræver lidt vedligeholdelse. Det forstærkede gummimateriale på platformene har en struktur, så du ikke kan glide. Det er også lamineret med forstærkede lag for øget levetid.

Climbing Multigenerational

Titangrå / Grøn

Titangrå / Rød

Sliding Interactive

Titangrå / Gul

Grøn

Coordination Balancing

Rød

Gul


Berg och dalbana
Inspirationen til Loly Climber er hentet fra en rutsjebane. Det spændende design indbyder til varieret leg, der kan vare i lang tid.


barn som stiiter på pappas axlar och spanar i kikare
At se verden "ovenfra" giver en anden oplevelse ud over det sædvanlige. Platformene i Loly Climber gør det muligt at tage en pause fra spillet og samtidig se på udsigten.


Flicka som klättrar i träd
Ligesom klatring i træer er det første skridt den store udfordring. I Loly Climber trænes både styrke og koordination i klatringen.