Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

Velkommen til byen 

Ved 4-års alderen har næsten alle børn en naturlig tendens til at efterligne voksne. For eksempel mekanikere, servitricer og butiksassistenter. Gennem rollespil lærer de værdifulde lektioner såsom at sørge for de voksnes verden, udvikle empati for andre og praktisere forskellige sociale interaktioner.

Rolleleg hjælper ikke kun børn med at bearbejde deres oplevelser og reducere deres frygt, men hjælper dem også med at finpudse deres kommunikationsevner og sætte dem i stand til at udtrykke sig mere effektivt. På den måde kan børn få en bedre forståelse af verden omkring dem og udvikle de færdigheder, der er nødvendige som voksne.

Vi introducerer nye legeelementer for at forbedre og udvide legemulighederne. Med disse legeelementer vil børn have mulighed for at bruge deres fantasi til at lege en række forskellige roller og interagere med andre.

Med de små boder "Post", "Tankstation", "Restaurant" og "Bageri" kan børnene lege bager, kok eller måske drive deres eget posthus - Alt hvad der skal til i en lille by.

 

Vil du designe en komplet by fuld af leg? 

Vores designteam kan hjælpe dig med din skabelse. Layoutet, brugeroplevelsen og baggrunden er nogle af de ting, der bør overvejes. For at forbedre legeoplevelsen kan flere elementer tilføjes.

Her er nogle forslag til udstyr, som vi synes ville være en perfekt tilføjelse til at maksimere fantasien og skabe et rigtig sjovt eventyr!

X

Brug for hjælp?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål og tanker.