Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

Udendørs fitnesscenter og træningsudstyr

Byg udendørs fitnesscentre i offentlige miljøer

Med et udendørs fitnesscenter fra HAGS kan du skabe et træningsområde langs motionsbanen, i parken, i skolegården, i sportsklubben eller hvorfor ikke på arbejdspladsen. Ved at gøre motion tilgængelig for alle, kan vi få flere i gang. I vores sortiment finder du træningsudstyr og redskaber til alle muskelgrupper, og vi håber at gøre en forskel med tilgængelige og familievenlige udendørs fitnesscentre, der er designet til alle – unge, gamle, inaktive, aktive og med forskellige sundhedsbehov. Vi mener, det er vigtigt at stille udstyr til rådighed, der er med til at øge den fysiske aktivitet mest muligt for så mange som muligt.

 

Udstyr, maskiner og værktøj til udendørs fitnesscentre

I samarbejde med TGO kan vi hos HAGS give dig de seneste nyheder indenfor alt træningsudstyr til udendørs fitnesscentre. Forskning siger, at omkring 30 minutters motion, fem dage om ugen er minimum for at opnå optimale effekter. Det behøver ikke at være højintensiv træning, men kan være noget så simpelt som en rask gåtur. Udover at have det godt, kan de endorfiner, der frigives under træning, øge koncentrationen. Men vigtigst af alt – den bedste øvelse er den, der bliver lavet og samtidig er sjov! 

 

Populært træningsudstyr til udendørs træning

Træningsudstyr til udendørs brug er i dag en populær funktion i mange offentlige miljøer. Der er træningsudstyr til hele kroppen – lige fra udstyr der kræver kondition til dem der træner ben, arme og overkrop. Skab et udendørs fitnesscenter, hvor der er noget for enhver muskelgruppe at vælge imellem, og hvor det bliver muligt at træne hele kroppen til både styrke og kondition. Produkterne er designet, så det er nemt at komme i gang, og at det er muligt at bruge træningsudstyret i det udendørs fitnesscenter uden forudgående viden.

HAGS – din leverandør af produkter til udendørs fitnesscentre

Udendørs fitnesscentre er meget populære for tiden. Vi vil gerne have vores træning tilgængelig og kan lide at være udendørs. Med et udendørs fitnesscenter kan du også få varieret motion, hvor du for eksempel kan gå en rask gåtur eller jogge før eller efter du har lavet en session i udendørs fitnesscenter. En fordel ved udendørs fitnesscentre er også det sociale samvær, at det er nemt at mødes og træne sammen udendørs i en gruppe. Invester i bæredygtige udendørs fitnesscentre af høj kvalitet fra HAGS og bidrag til bedre folkesundhed for både børn, unge og voksne. Vi har et bredt udvalg af træningsudstyr til hele kroppen, der er lavet til det nordiske klima. De kan bruges i lang tid fremover uden at miste funktion eller kvalitet.

Fitness

Hjælper med at styrke dit hjerte, reducere kropsfedt, forbedre humøret og give energi. Konditionstræning forbedrer også din udholdenhed.

Se produkt

Styrke

Øger din magre muskelmasse, mens du øger din knogletæthed ved at lægge kontrolleret stress på dine knogler.

 

Se produkt

Balance

At have en god balance er vigtigt i daglige aktiviteter som at gå, gå op og ned af trapper osv. Øvelser, der forbedrer din balance, kan hjælpe med at øge stabiliteten og din koordination

Se produkt

Fleksibilitet

Med øvelser, der øger din fleksibilitet, får du et større bevægeudslag. En god fleksibilitet mindsker risikoen for skader og gør det lettere at udføre aktiviteter i hverdagen.

Se produkt

Multi-gym

Vores multi-gym er designet til at træne hele kroppen. Her er der ikke kun fokus på udvalgte muskelgrupper.

Se produkt

Denfit

HAGS har samarbejdet med Denfit om at tilbyde et hærværkssikret fitness-sortiment, der kan hjælpe brugerne med vægttab, opbygge styrke, øge udholdenhed eller bare holde sig i form.

Se produkt

Farvemuligheder

Farver påvirker både en persons sind og humør, men også kroppen. HAGS tilbyder træningsudstyr i 6 standard muligheder, der passer til din plads og dine behov. Nedenfor er nogle tips til farver, hvis du undrer dig over, hvilken farve der passer bedst til dig.

Girl playing basketball on a multi-sports court

Farveguide

Grøn

Grøn er den farve, der afspejler glans og harmoni. Det symboliserer naturen, som ikke kun afslapper kroppen, men også sindet. Det er også et tegn på vækst. Hvis du vil udstråle sundhed, hvile og afspænding, så er grøn en perfekt farve til dit udendørs fitnesscenter.
 

Stærke farver

Stærke neonfarver er stimulerende og energigivende. Ved at kombinere disse med din træningsoverflade får brugerne det energiboost, de har brug for i deres træning. Brug dog ikke for meget af disse farver, for meget neon kan stresse dig og forårsage visuel belastning.
 

Grå & Sølv

Grå og sølv er mere neutrale farver end lysegrøn eller gul, og ønsker du at skabe en overflade, der symboliserer elegance, er dette en perfekt mulighed. Disse farver er nemmere at matche med andet udstyr, hvis du gerne vil bygge på en allerede eksisterende overflade.

X

Brug for hjælp?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål og tanker.