Search Advanced Close

For at finde produktdownloads skal du blot klikke på en af ​​nedenstående indstillinger og derefter bruge søgeformularen, der vises, til at finde alle de dokumenter, der er knyttet til din søgning.

 

Search Advanced Close

Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

Jebjergs Skole, Skive Kommune

På skolen i Jebjerg, er der sket noget af en forandring.

26-06-2020 11:45:00

LÆS MERE

Marie Mørks Skole, Hillerød Kommune

De ønskede en legeplads der gik i tråd med Skolen DNA og værdier.

24-02-2020 15:11:00

LÆS MERE

Lejerbo Afd 135-0 Maglehøj, Frederiksværk Kommune

I tæt samarbejde med entreprenør og tegnestuen fra Mangor & Nagel kunne vi i sommeren 2019 indvie de nye uderum.

19-02-2020 17:05:00

LÆS MERE

Få mere inspiration fra vores uderum og projekter

Se alle referencer
Search Advanced Close

Udendørs Fitness Udstyr

Vi føler, at det er vigtigt at levere udstyr, der hjælper med at tackle fysisk inaktivitet, fedme og forebyggelige sundhedsmæssige forhold, mens vi gør vores bedste for at beskytte planeten.

HAGS Powered by TGO giver dig de nyeste innovationer inden for udstyr til udendørs motionscentre, lige fra cardio-maskiner til vægt-træning.

Produktsortiment til udendørs fitness

Vi tror på, at vi kan gøre en forskel med inkluderende, familievenlige fitnesscentre

Vi tror helt klart, at vi kan fremhæve fordelene ved vores produkter for at hjælpe kunder med at skabe lykkeligere enkeltpersoner og sundere samfund. Vores udendørs motionscentre er designet til at byde alle velkommen - unge, gamle, inaktive, aktive og mennesker med en bred vifte af sundhedsbehov.

Deltag med os og kom i gang.

Træning er kun en måde at forbedre børns, unges og voksnes sundhed og velvære på. Vi føler, at det er vigtigt at levere udstyr, der hjælper med at tackle fysisk inaktivitet, fedme og forebyggelige sundhedsmæssige forhold. Vores sortiment af udendørs fitnessudstyr kan bruges til at tilskynde til fysisk aktivitet og hjælpe med at forbedre styrke, udholdenhed, toning og koordination på en sjov måde, samtidig med at det er godt for planeten.

HAGS Powered by TGO Partnership

Vores samarbejdspartnerskab med UK Outdoor gymleder, The Great Outdoor Gym Company (TGO), handler om at opstille en vision om at aktivere menneskers og planetens sundhed. Ved at slå os sammen planlægger vi at give en bevægelsesrejse for alle. HAGS Fitness drevet af TGO vil skabe den næste generation af familievenlige udendørs fitnessrum, inklusive for alle generationer fra ung til gammel og til inaktiv til aktiv.

Vores 5-Års mål

Vi bryder os virkelig om mennesker, ejendom og verden omkring os. Vi vil altid gøre, hvad der er rigtigt; vi er ansvarlige, inkluderende og ansvarlige.

Nedenfor er vores 3 mål for de næste fem år::

Installere 5.000 nye fitnesscentre

tackle inactivity

Aktiver bevægelseskraften ved at skabe de mest tilgængelige og inspirerende udendørs fitnessrum til at tackle inaktivitetskrisen over hele kloden, reducere fedme og diabetes, øge immuniteten og forbedre mental sundhed.

Over 650 millioner mennesker er overvægtige over hele verden.

Inspirer og aktiver 5 millioner mennesker

get people active

Giv de mest familievenlige produkter og pakker på markedet med det mest inkluderende udendørs motionscenter og legeudstyr med aktiveringsværktøjer skræddersyet til alle aldre og evner. Med det mål at få 5.000.000 mennesker aktive.

Overforbrug og inaktivitet kan have bidraget til det høje antal coronavirus-dødsfald.

Beskyt Planeten

plant 25 thousand trees

Sammen vil HAGS og TGO plante 25.000 træer, støtte havoprydninger og fremme bæredygtighed fra design til produktions-, installations- og aktiveringsprogrammer.

Skovrydning får millioner af hektar kulstoffangende træer til at blive ødelagt hvert år.


Hvordan kan vi hjælpe dig med at gøre en forskel?

Der er så mange måder, du kan gøre en reel forskel på og hjælpe os med at tackle inaktivitet i dit samfund, mens du gør din indsats for miljøet. Her er seks grunde til at blive motiveret og installere en HAGS Fitness-løsning i dit område.

#MovementIsMedicine
 

Du kan skabe grøn energi

chargin phone on an outdoor gym equipment

Vores udstyr fanger menneskelig energi og omdanner den til brugbar elektricitet. Med vores Power Smart Gyms kan du oplade mobiltelefoner og tablets via USB, og du kan også gemme overskydende energi, som du opretter i vores Energy Display Unit for derefter at aktivere interaktiv belysning på dit websted

Kommer snart - December 2020

Mere om den Strøm-smarte rækkevidde

 

Du kan gøre noget for miljøet

HAGS Forest coming soon

Vi har forpligtet os til at kompensere for vores kulstofemission ved at plante et træ til hvert installeret motionscenter.

I de første syv år af partnerskabet med det britiske NHS Forest (2012 til 2019) blev der plantet 3.285 træer inklusive flere større blokke af ny skov.
 

Mere om træplantning

Du kan spore aktivitet på dit motionscenter

energy display for outdoor gyms

Vores smarte motionscentre er de eneste udendørs motionscentre med indbyggede måleværktøjer. Hvert stykke i vores Power Smart-sortiment kan opgraderes til at omfatte Smart-teknologi.

Vi kan anvende vores smarte motionsudstyr på nye eller eksisterende steder, så du kan spore aktivitet og energiproduktion på dit motionscenter.

Hvad er smarte fitnesscentre?

Du kan oprette forbindelse til samfundet

App for finding outdoor gyms

HAGS / TGO Activate-appen gør det muligt for lokalbefolkningen at finde lokale HAGS / TGO-motionscentre, opdage udstyret, spore deres aktivitet og oprette forbindelse til deres samfund. Appen giver også indsigt til gymnastikejeren, herunder anonymiserede demografiske oplysninger, aktivitet og trivselsdata.

Mere om TGO Activate App

Du kan være sikker med vores antimikrobielle maling

antimicrobial paint on outdoor fitness equipment

Fremragende teknik er det, der adskiller os. Den antimikrobielle teknologi fra HAGS Coat, der er aktiv i vores lakering, ødelægger op til 99,99% af bakterier og skimmelsvamp på en beskyttet overflade og giver brugerne ro i sindet, at de har endnu et forsvarslag for deres produkt.

Hvad er HAGS CoatTM Technology?

Du kan deltage i gratis fitnessundervisning

outdoor screen for fitness classes

Vores virtuelle aktivatorer er robuste, vandtætte skærme, der demokratiserer klasser og gymnastikoplevelsen og giver op til 4800 gymklasser om året. De giver samfund med de bedste klasser hver dag gratis. Indhold oprettet vil blive skræddersyet til en række forskellige målgrupper.

Kommer snart​