MIN COLLECTION basket

MIN COLLECTION?

Fill your basket with products by clicking "Add to my collection" so that you can create and print your own custom brochure, download the files you need for all the products in one go, or to request a quote.

Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

Fitnessudstyr

HAGS har indgået partnerskab med TGO! TGO kan med sine unikke produkter og funktioner, bruges som enkeltstående enheder, eller kombineres på et utal af måder.

HAGS Powered by TGO

Familievenligt udendørs træningsudstyr til fysisk aktivitet designet til at opbygge udholdenhed og øge fitnessniveauer for mennesker med alle evner. Vi har en række udendørs fitnessudstyr fra kardiomaskiner til multifunktionelle systemer til træning med lav effekt eller kropsvægts-øvelser.

Få mere at vide

Træningsstationer

Fra multibruger-konfigurationer til motionsstationer, der er designet til at styrke en bestemt muskelgruppe, vores sortiment er velegnet til alle på 14+ år, og der findes udstyrspakker til enhver størrelse og budget.

Se produkt

Denfit

HAGS har samarbejdet med Denfit om at tilbyde et hærværkssikret fitness-sortiment, der kan hjælpe brugerne med vægttab, opbygge styrke, øge udholdenhed eller bare holde sig i form.

Se produkt