Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

Boldsport

Vores multisportsbaner understøtter fysisk sundhed og velvære ved at tilbyde et sted, hvor børn, unge og voksne kan mødes og dyrke sport. Vores udstyr er robust, hærværkssikkert og EN 15312-certificeret. Alle paneler er specielt konstrueret til at modstå gentagne stød, reducere støjniveauet og holde på bolden.

Skab et udendørsområde

Om Arena

Arena er vores ekspertudviklede multi-legeområde, der giver folk et spændende og professionelt rum til at lege en række forskellige lege. Her forklarer vi hvad Arena er, viser dig vores standardkonfigurationer og forklarer, hvor nemt det er at oprette en skræddersyet multisportbane, der passer til dine behov. Fortæl mig mere om Arena her.

 

Youth Arena

Youth Arena er et fleksibelt system, der giver dig mulighed for at vælge aktivitetspaneler, mål og metalnetspaneler - vælg en konfiguration og tilføj det ønskede overflade. Alle enheder er specielt udviklet til børn mellem 5 og 11 år.

Se produkt

Sportspladser

HAGS Arena er et højtydende multisportssystem med mange funktioner, der passer til en bred vifte af sportsgrene, herunder fodbold, basketball og volleyball. Vi tilbyder en livstidsgaranti for dette produkts holdbarhed for maksimal ro i sindet.

Se produkt

Boldbaner

Små lukkede konfigurationer, ideelle til at udvikle færdigheder og fokus. De er lavet af robust strukturelt stål og er velegnede til brug hele året rundt.

Se produkt

Tilbehør

Køb mål- og volleyballstolper, basketballkurve og net til din multisportsbane, eller investér i et bordtennisbord som supplement til et eksisterende sportsanlæg.

Se produkt