Search Advanced Close

For at finde produktdownloads skal du blot klikke på en af ​​nedenstående indstillinger og derefter bruge søgeformularen, der vises, til at finde alle de dokumenter, der er knyttet til din søgning.

 

Search Advanced Close

Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

Jebjergs Skole, Skive Kommune

På skolen i Jebjerg, er der sket noget af en forandring.

26-06-2020 11:45:00

LÆS MERE

Marie Mørks Skole, Hillerød Kommune

De ønskede en legeplads der gik i tråd med Skolen DNA og værdier.

24-02-2020 15:11:00

LÆS MERE

Lejerbo Afd 135-0 Maglehøj, Frederiksværk Kommune

I tæt samarbejde med entreprenør og tegnestuen fra Mangor & Nagel kunne vi i sommeren 2019 indvie de nye uderum.

19-02-2020 17:05:00

LÆS MERE

Få mere inspiration fra vores uderum og projekter

Se alle referencer
Search Advanced Close

Boldsport

Vores multisportsbaner understøtter fysisk sundhed og velvære ved at tilbyde et sted, hvor børn, unge og voksne kan mødes og dyrke sport. Vores udstyr er robust, hærværkssikkert og EN 15312-certificeret. Alle paneler er specielt konstrueret til at modstå gentagne stød, reducere støjniveauet og holde på bolden.

Skab et udendørsområde

Young girl playing basketball on a multi sports court

Hvad er ARENA - Multi Lege Områder

ARENA er vores ekspertudviklede multi-legeområde, der giver folk et spændende og professionelt rum til at lege en række forskellige lege. Her forklarer vi hvad ARENA er, viser dig vores standardkonfigurationer og forklarer, hvor nemt det er at oprette en skræddersyet multisportbane, der passer til dine behov.

Fortæl mig mere om ARENA

Youth Arena

Youth Arena er et fleksibelt system, der giver dig mulighed for at vælge aktivitetspaneler, mål og metalnetspaneler - vælg en konfiguration og tilføj det ønskede overflade. Alle enheder er specielt udviklet til børn mellem 5 og 11 år.

Se produkt

Sportspladser

HAGS Arena er et højtydende multisportssystem med mange funktioner, der passer til en bred vifte af sportsgrene, herunder fodbold, basketball og volleyball. Vi tilbyder en livstidsgaranti for dette produkts holdbarhed for maksimal ro i sindet.

Se produkt

Boldbaner

Små lukkede konfigurationer, ideelle til at udvikle færdigheder og fokus. De er lavet af robust strukturelt stål og er velegnede til brug hele året rundt.

Se produkt

Tilbehør

Køb mål- og volleyballstolper, basketballkurve og net til din multisportsbane, eller investér i et bordtennisbord som supplement til et eksisterende sportsanlæg.

Se produkt
Vibeskolen legepladser

Vibeskolen afd. Ullerslev, Nyborg Kommune

"HAGS forstod at omsætte vores ønsker og behov, og samtidig var HAGS gode til at komme med spændende ideer vi ikke selv havde tænkt på."

Læs mere
Playcubes playground

Fløng Skole, Høje - Taastrup Kommune

Efter en god dialog med flere fra Fløng Skole er det i tæt samarbejde blevet til helt nye udeområder på skolen.

Læs mere
Engstrand Skolen legepladser

Engstrand Skolen, Hvidovre Kommune

På skolen i Hvidovre er der sket megen fornyelse de sidste par år. Der er opsat Arena Boldbaner med helstøbt gummi. Der er opsat 8-tårns original Uniplay legeplads, foruden trampoliner, snurreleg mv.

Læs mere