Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

adults and children of all abilities playing on the inclusive playground roundabout

SpinR² 

SpinR² er den klassiske karrusel med et unikt twist. Med 2 brede siddepladser indbyder denne nye "spinner" til leg og der er plads til alle!Navnet siger det hele - SpinR² er den klassiske karrusel med et unikt twist. Samarbejde og socialisering er hvad denne nye "spinner" indbyder børn til når de sammen forvandler deres verden til et farverigt luftslør.

 

SpinR² har mange fantastiske features og muligheder.
Den vinklede side Inviterer med sine unikke vestibulære sensationer samt en fysisk aktiv oplevelse børn til at klatre, spinne, stå, sidde, ligge, hænge og balancere.

 

Se produktsiden

 

Et virkelig inkulderende produkt designet til alle børn
- på alle nivauer

2 forsænket, udadvendte, sidepladser i lav højde giver alle børn uanset evner muligheden for at læne sig tilbage og nyde turen. De brede siddepladser er udstyret med "Inward Pitch control" der støtter børn med manglende kropskontrol samt lader forældrene lege med.

 

Solidt og holdtbart design
Greb-vendlige håndtag giver brugerne mulighed for godt greb igennem hele turen. SpinR² er fremstillet med HDPE grip materiale hvilket gør den holdbar, solid og skridsikker.

 

inclusive playground spinner with two seats

Har du brug for ekspertens råd?

"SpinR² giver en fantastisk vestibulær oplevelse samt en god holdningsmessig støtte for børn med autisme SpinR² leverer en fantastisk vestibulær oplevelse og giver god postural støtte til børn, der har autisme, sanseintegrationsforstyrrelser eller har svært ved balance. SpinR² giver let tilgang for kørestolsbrugere, og det synes ikke som et "specielt" udstyr men et udstyr alle kan få glæde af!"

Mara Kaplan
Ekspert i legepladser der inkulderer og gør det tilgængeligt for alle.

 

 

 

 

SpinR² med 2 indbyggede sæder

Alder: 5-12
Antal brugere: 10
Dimensioner (LxBxH): 2.2m x 2.2m x 0.9m
Sikkerhedsområde: 6.2m x 6.2m
Sikkerhedssone/faldunderlag: 30.4m²

 

Lege egenskaber

X

Brug for hjælp?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål og tanker.