Search Advanced Close

For at finde produktdownloads skal du blot klikke på en af ​​nedenstående indstillinger og derefter bruge søgeformularen, der vises, til at finde alle de dokumenter, der er knyttet til din søgning.

 

Search Advanced Close

Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

Jebjergs Skole, Skive Kommune

På skolen i Jebjerg, er der sket noget af en forandring.

26-06-2020 11:45:00

LÆS MERE

Marie Mørks Skole, Hillerød Kommune

De ønskede en legeplads der gik i tråd med Skolen DNA og værdier.

24-02-2020 15:11:00

LÆS MERE

Lejerbo Afd 135-0 Maglehøj, Frederiksværk Kommune

I tæt samarbejde med entreprenør og tegnestuen fra Mangor & Nagel kunne vi i sommeren 2019 indvie de nye uderum.

19-02-2020 17:05:00

LÆS MERE

Få mere inspiration fra vores uderum og projekter

Se alle referencer
Search Advanced Close

Viper rebgynge

Stil, holdbarhed og sjov... Viper har det hele og har forvandlet ture til legepladser til en spændende oplevelse for mange børn over hele landet. Da vi lige har solgt vores 250. enhed til Corby Borough Council (East Carlton Country Park), syntes vi, det var den rette tid til at anerkende og fejre dens succes over hele landet. Lanceret i 2010 på et tidspunkt, hvor markedet blev oversvømmet med generiske gynger, skabte Viper et stort postyr med det moderne look og innovative design. Her er årsagen til, at den blev bredt anerkendt af brugere og reparatører lige fra starten:

Viper rope swing

Viper'en bliver fremstillet af slidstærke materialer, kræver begrænset vedligeholdelse, og den robuste pulverlakeret stålramme og solide 8 mm galvaniserede stålkæder garanterer mange års problemfri anvendelse. Den er også fuldt certificeret til BS EN 1176.

 

Dens multibruger-konfiguration og anderledes form betyder, at den kan bruges på flere måder. Større børn og teenagere kan stå på den og gradvist øge hastigheden ved at bruge deres kernestyrke til at opbygge momentum, mens yngre børn kan nyde en behagelig gyngende bevægelse under tilsyn af en omsorgsperson. Mødre og fædre kan endda sidde og gynge på den, mens de nyder en hurtig sludder! Med dens inkluderende design og den optimale pris pr. bruger, vil Viper være et værdifuldt supplement til din legeplads.

Viper rope swing