Search Advanced Close

For at finde produktdownloads skal du blot klikke på en af ​​nedenstående indstillinger og derefter bruge søgeformularen, der vises, til at finde alle de dokumenter, der er knyttet til din søgning.

 

Search Advanced Close

Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

Jebjergs Skole, Skive Kommune

På skolen i Jebjerg, er der sket noget af en forandring.

26-06-2020 11:45:00

LÆS MERE

Marie Mørks Skole, Hillerød Kommune

De ønskede en legeplads der gik i tråd med Skolen DNA og værdier.

24-02-2020 15:11:00

LÆS MERE

Lejerbo Afd 135-0 Maglehøj, Frederiksværk Kommune

I tæt samarbejde med entreprenør og tegnestuen fra Mangor & Nagel kunne vi i sommeren 2019 indvie de nye uderum.

19-02-2020 17:05:00

LÆS MERE

Få mere inspiration fra vores uderum og projekter

Se alle referencer
Search Advanced Close

Primær Arena multisportssystem

En aflukket og lærerig multisportsbane, designet til børn uanset færdighedsniveau

primary arena multisports courts for children

Primær Arena giver dig mulighed for at skabe et sportsområde, der er skræddersyet til dine behov og dit budget.
Det er et fleksibelt system, der giver dig mulighed for at vælge aktivitetspaneler, mål og trådnetpaneler - vælg en konfiguration og tilføj den ønskede overfladebelægning.

Alle enheder er specielt udviklet til børn mellem 5 og 11 år.
De er designet til at hjælpe børn med at udvikle grundlæggende motoriske færdigheder, kreativ tænkning, læsefærdigheder og matematisk bevidsthed.

Enhederne er lavet til at være et område, der er rummeligt og multifunktionelt.
Alle børn kan bruge panelerne og målene til at lege alene, i små grupper eller i en stor gruppe, i gymnastiktimerne og frikvartererne.

Brug Primary Arena til at implementere et spændende fysisk uddannelsesprogram.
Aktivitetspaneler kan bruges til traditionelle boldspil eller til kreativ udvikling. Børn udvikler matematisk forståelse og læsefærdigheder, samtidig med at de forbedrer deres kondition og har det sjovt. Sport og leg hjælper også børnene med at få selvtillid, gode kommunikationsevner og en god forståelse for konkurrence.

Vælg mellem 6 typer mål

Målet er en vigtig del i alle legeområder, og enhver af​disse seks løsninger tillader adskillige spilmuligheder for op til ti spillere. Du kan integrere dem i en større konfiguration, som en del af en helt aflukket sportsbane eller bruge dem til at opdele dit udendørs område.

De robuste stålstolper og gitterpaneler er lydabsorberende og begrænser lydniveauet. Strukturen kræver lav vedligeholdelse takket være de hærværkssikre samlinger og en meget holdbar bemaling.

Primary Arena multisports courtsPrimary Arena multisports court

Vælg mellem 14 aktivitetspaneler

De kan bruges som en del af en overvåget aktivitet med en voksen, og som et sjovt legeredskab til børn til at opfinde deres egne spil i frikvartererne. Enkle regler gør disse sjove aktiviteter tilgængelige for alle, samtidig med at den trinvise stigning i sværhedsgrad vil holde dem udfordret. Maksimér pladsen med dobbeltsidede paneler.

Panelerne er designet til at hjælpe med at udvikle koordination og bidrage ti forbedring af konditionen. Spil kan bruges til at fremme læsefærdigheder, matematisk tænkning og forståelse af geometriske former. Kan bruges individuelt eller i små grupper. Der er ti vertikale og fire vandrette paneler at vælge imellem.

Panelerne kan skrues fast på en væg eller monteres på en af de 10 standardkonfigurationer. Hvis du ønsker at tilføje et ekstra panel til din Primary Arena-bane, skal du købe en ekstra stolpe og tilbageslagsramme, der er nødvendig for at installere det til den eksisterende struktur.

Primary Arena multisports court educational play panelsPrimary Arena multisports court educational play panels

Vælg mellem 8 net-paneler

Disse robuste stålpaneler kan bruges som tilbageslags-paneler til at skabe et sikkert, veldefineret legeområde, der holder bolden inde på området. Et øget overblik over området gør det også lettere at overvåge aktiviteter på afstand.

Primary Arena multisports court

10 standardkonfigurationer

Der findes en løsning for alle områder og budgetter, fra standardopsætningen med et mål og to aktivitetspaneler centralt placeret, til den fuldt aflukkede skolegård med flere legeområder.

Vores ti konfigurationer tilbyder en nøglefærdig løsning, for den bedste anvendelse af området samt for at øge konditionsniveauet. Et simpelt layout kan forny et ikke anvendt område og hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit legeområde, hvorimod de avancerede konfigurationer med et defineret legeområde og flere aktivitetspaneler kan holde store grupper af børn aktive i løbet af en lektion eller et frikvarter.

Primary Arena multisports courts