Search Advanced Close

For at finde produktdownloads skal du blot klikke på en af ​​nedenstående indstillinger og derefter bruge søgeformularen, der vises, til at finde alle de dokumenter, der er knyttet til din søgning.

 

Search Advanced Close

Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

Jebjergs Skole, Skive Kommune

På skolen i Jebjerg, er der sket noget af en forandring.

26-06-2020 11:45:00

LÆS MERE

Marie Mørks Skole, Hillerød Kommune

De ønskede en legeplads der gik i tråd med Skolen DNA og værdier.

24-02-2020 15:11:00

LÆS MERE

Lejerbo Afd 135-0 Maglehøj, Frederiksværk Kommune

I tæt samarbejde med entreprenør og tegnestuen fra Mangor & Nagel kunne vi i sommeren 2019 indvie de nye uderum.

19-02-2020 17:05:00

LÆS MERE

Få mere inspiration fra vores uderum og projekter

Se alle referencer
Search Advanced Close

Orbit-karrusellen

Orbit blev lanceret i 2011, og er en af vores mest populære dynamiske legeredskaber takket være det pladsoptimerende design og lave omkostning pr. bruger. Den fås i fire farver og er fyldt med legeværdi, hvilket er årsagen til at den er så vellidt af mange børn og voksne over hele Europa:

Orbit roundabout

Orbit-karrusellen øger social interaktion og fremmer inkluderende leg

Orbit's runde form fremmer ansigt-til-ansigt kommunikation og giver børn med forskellige evner og aldre mulighed for at interagere med deres jævnaldrende, hvilket virkelig gør den til et redskab, som alle kan bruge. Brugerne kan se ren glæde i deres venners ansigter, når de udfordrer hinanden i at dreje hurtigst rundt.

Fremmer spænding og positiv risikotagning

På grund af den lettere hældende ydre ring forstærker Orbit ​centrifugalkræfterne. Når brugerne drejer rundt og når det højeste punkt, øges effekten af hastigheden og tyndekraften dramatisk, hvilket gør det til en spændende legeoplevelse.

Understøtter børns fysiske udvikling

Mens brugerne holder fast på pladen i midten, skal de bruge deres kropsstyrke til at skubbe sig i gang og dreje hurtigere eller langsomme, så det kræver lidt koordination og udholdenhed, hvilket giver yngre børn mulighed for at udvikle deres motoriske færdigheder. De kan udfordrer sig yderligere ved at sidde overskrævs eller vende udad, hvilket opbygger kernestabilitet og selvtillid. Kanten af den ydre ring giver ekstra godt greb, og sikrer en stabil og sikker siddeposition.

Lav vedligeholdelses design, godkendt af professionelle fagfolk

Varen leveres færdigsamlet, hvilket sparer dig tid og penge. På grund af holdbare materialer, såsom rustfri stål og polyethylen, der er lette at rengøre, kræver Orbit kun et minimum af vedligeholdelse.

Vi er ikke de eneste, der synes, at karrusellen er et fantastisk produkt... Vi har solgt hundredvis af enheder rundt om i verden, og i 2012 modtog HAGS den prestigefyldte Red Dot Design Award i kategorien Produktdesign.

 

Orbit roundabout