Search Advanced Close

For at finde produktdownloads skal du blot klikke på en af ​​nedenstående indstillinger og derefter bruge søgeformularen, der vises, til at finde alle de dokumenter, der er knyttet til din søgning.

 

Search Advanced Close

Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

Jebjergs Skole, Skive Kommune

På skolen i Jebjerg, er der sket noget af en forandring.

26-06-2020 11:45:00

LÆS MERE

Marie Mørks Skole, Hillerød Kommune

De ønskede en legeplads der gik i tråd med Skolen DNA og værdier.

24-02-2020 15:11:00

LÆS MERE

Lejerbo Afd 135-0 Maglehøj, Frederiksværk Kommune

I tæt samarbejde med entreprenør og tegnestuen fra Mangor & Nagel kunne vi i sommeren 2019 indvie de nye uderum.

19-02-2020 17:05:00

LÆS MERE

Få mere inspiration fra vores uderum og projekter

Se alle referencer
Search Advanced Close

Skab et indbydende udendørs siddeområde med vores samlingssteder

Samlingssteder giver teenagere et sikkert og indbydende område til socialt samvær, som de kan anvende som deres eget. Det stilfulde åbne design giver en følelse af ejerskab og får større børn til at føle sig værdsatte; det tillader også naturlig overvågning samtidig med at voksnes indblanding minimeres. Forskning har vist, at tilbud om passende faciliteter specielt designet til at imødekomme behovene hos ældre unge kan bidrage til at reducere antisocial adfærd og forbedre trivselen for områdets beboere. Når de er placeret i nærheden af​et sportsfacilitet, er udendørs læskure også et godt sted for tilskuere at se kampen, mens de beskyttes mod vejret. Lakeret i blåt og sølv og med de særprægede buede stolper, er det et perfekte supplement til Arena MUGA-serien.

HAGS outdoor seating area in steel

Strukturerne skabes gennem en kombination af celler, og hver celle kan rumme op til to brugere. Det åbne design giver mulighed for udsyn hele vejen rundt, for bedre sikkerhed, og sæderne er vinklede for at forhindre folk i at overnatte der. Bagpaneler kan tilføjes for at give øget vejrbeskyttelse. Disse valgfrie paneler giver stadig mulighed for at se ind i strukturen, samtidig med at der beskyttes mod vind og regn.

Et polyethylen sædepanel er tilgængeligt i stedet for stålstængerne, for at give ekstra siddekomfort. Begge siddepladsmuligheder kan anvendes til en multi-cellekonfiguration, for at give alternative typer af siddepladser. For optimal fleksibilitet kan bagpanelet bruges enten helt eller delvist i en multi-cellestruktur.

Et robust, hærværkssikkert produktsortiment

Ved at være konstrueret af stærkt strukturelt stål har samlingsstederne en fremragende holdbarhed og kræver begrænset vedligeholdelse. Rustfri stålsamlinger med sikkerhedsskruer gør det mere hærværkssikkert.

Udvidede garantier

Da vi er overbeviste om, at vores samlingssteder vil holde i lang tid, tilbyder vi en livstidsgaranti på strukturelt stål og 5 år på pulverlakeringen.

Relaterede produkter