Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

Solberga

Sæt dig ned, slap af i parken eller ved udsigtspunktet.

Med inspiration fra skoven og træerne har Solberga fået sin form. Fra siden kan man se en træstamme med en gren, der strækker sig ud. Dette har også inspireret navnet, da der ligger en lille by i de smålandske skove omkring Aneby, hvor HAGS engang begyndte sin rejse. Solsengens naturlige former og slanke linjer giver nærmest en følelse af at svæve.

Med fokus på, at alle kan være med, er Solberga designet, så folk kan sidde sammen og hygge sig ude i naturen med stabil støtte til både ryg og fødder. Med en bredde på henholdsvis 1 meter og 1,8 meter er der god plads til hele vennegruppen eller hvis du selv vil slappe af på hele overfladen.

Design: Ludvig Rundlöf, HAGS Sverige (kundespecial)
Med en uddannelse i produktudvikling med speciale i møbeldesign og 11 år hos HAGS i bagagen er Ludvig en mester i form og funktion. Inspirationen er ofte hentet fra byer og arkitektur og kan godt lide, når der er en udfordring.

Se produktside

Materialer og farver

Solberga er produceret med god kvalitet, der holder i lang tid. Fremstillet af skandinavisk fyrretræ, der er behandlet med et træbeskyttelseslag, der ikke kun giver en flot finish, men også forlænger levetiden og beskytter mod råd og skimmelsvamp. Skelettet hos Solberga består af stål, som holder hele konstruktionen sammen og tåler elementerne.

Med kun to materialer er solsengen nem at genbruge. Det er nemt at udskifte dele i slutningen af livscyklussen, så det kan leve endnu længere. Fordi træ er et fornybart materiale, har det en lav kuldioxidemission. Stålet indeholder en høj andel af genbrugsmateriale, hvilket betyder, at miljøbelastningen er relativt lille.

red galvanised      

Grå/Svart

Galvat

 

 

 

 

 

 

X

Brug for hjælp?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål og tanker.