Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

Parkudstyr & Byrum

Vi er gået sammen med nogle af de mest kendte skandinaviske designere for at udvikle produkter, der tilskynder lokalsamfundet til at socialisere og nyde at bruge tid udendørs.

Møbelgrupper

Oplev vores brede sortiment, der er udviklet i samarbejde med kendte designere. Alt fra klassiske, traditionelle produkter til elegante og moderne former.

Designer

Hos HAGS ønsker vi at skabe naturlige mødesteder, hvor alle kan hygge sig. Vores produkter til udendørs og indendørs miljøer er skabt i samarbejde med flere skandinaviske designere.

Bænke

HAGS parkbænke, designet til at passe ind og forbedre offentlige områder, er perfekte til afslapning og social interaktion. Produkterne ser godt ud langs promenader og på bytorve, i indkøbscentre og ved indgange til bygninger.

Borde

Uanset om du har brug for et moderne design eller en stil, der oser af kulturarv, er vores borde det perfekte supplement til et udendørs siddeområde.

Bænkeborde

Designet til at være indbydende og behagelige, vores picnicborde er en invitation til at socialisere og bruge tid udendørs.

Affaldskurve

Med deres moderne udseende og brugervenlige designfunktioner vil HAGS affaldskurve tilskynde lokalsamfundet til at holde offentlige områder rene og behagelige.

Cykelopbevaring

HAGS cykelstativer er designet til sikker og praktisk cykelparkering. De er enten fritstående eller fastgjort sikkert til jorden. Vores cykelskure giver effektiv beskyttelse mod vejret.

Grill

Et sortiment med et fælles designsprog for at tilføre værdi til offentlige områder. Naturlige elementer forbedrer også luftkvaliteten og sørger for et levested for dyrelivet.

Askebægre

Holdbare og nemme at tømme, vores askebægersortiment kan monteres på stænger, stå frit eller være fastgjorte på affaldskurve.

Blomsterkasser

Blomsterkasser skaber trivsel i byen og fungerer også som en skillevæg mellem for eksempel bilvejen og gågaden.

Andre Park & By Møbler

Produkter til regulering af trafikken og sikkerhedsforanstaltninger for fodgængere og bilister

X

Brug for hjælp?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål og tanker.