Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

Møbelgrupper

Hos HAGS finder vi gerne løsninger, hvor form og funktion mødes i en vidunderlig blanding. Vi har samarbejdet med flere skandinaviske designere gennem årene, og sammen har vi skabt mange tidløse favoritter.

Birka

Birka er en stilren og moderne møbelserie. Den enkle og tydelige form gør, at den passer ind i både moderne og mere klassiske miljøer.

Se produkt

Brahe

Brahe Møbelserie bestående af sofa, bænk og bord i træ med betonfundament. Brahe er slidstærkt og passer ind i mange forskellige typer miljøer.

Se produkt

City Form

Et godt eksempel på skandinavisk design, vores City Form-serie kombinerer enkelhed og funktionalitet. Opret dine egne skræddersyede møbelkombinationer efter behov og miljø.

Se produkt

Dots

HAGS Park & Urban-serie inkluderer nu en holdbar stålbænk og -bord, der kan modstå alle vejrforhold. De er lavet af pulverlakeret og varmegalvaniseret stål. Med et moderne og nutidigt udseende er de gode til udendørs offentlige rum.

Se produkt

Ekeby

Ekeby-serien er enkel, men meget funktionel og omhyggeligt konstrueret til at holde i mange år fremover. Med sin minimalistiske æstetik, er serien det perfekte supplement i både bymæssige og landlige omgivelser. 

Se produkt

England

Parkbænke og -borde med en traditionel stil, udformet i massivt træ, velegnet til alle udendørs arealer.

 

Se produkt

Gripsholm

Gripsholm-kollektionens særpræg, inspireret af periodemøbler, gør det til en perfekt tilføjelse til områder med en stor kulturarv. Den er designet til at ældes med ynde og tage hensyn til brugere i alle aldre og med forskellige evner.

Se produkt

Pixbo

Pixbo, designet i stærke og slidstærke materialer, har rene linjer og en subtil farvekombination. Kombinationen mellem enestående modstandsdygtighed og en tidløs æstetik gør det til en passende løsning for befærdede park- og byområder.

Se produkt

Rörkröken

Rörkröken-serien, en klassisk HAGS reference, indbyder til at læne sig tilbage og slappe af. Bænken og bordet, der er designet af Gunnar Hallén, kan arrangeres til at skabe et socialt rum tilpasset ethvert område og budget.

Se produkt

Rosenlund

Serien har et stilfuldt design med lige linjer og bløde afslappende nuancer. De forskellige produkter kan kombineres ud fra det miljø, de skal placeres i. Rosenlund er designet til at være både praktisk og smuk år efter år.

Se produkt

Sofiero

Sofiero-serien er udviklet i samarbejde med den anerkendte arkitekt og industrielle designer Jan Wickelgren, og er designet for komfort og stil. Med neutrale farver, slanke former og ergonomiske funktioner, såsom valgfrie armlæn, hjælper Sofiero-møblerne med at skabe et indbydende udendørs rum, som alle kan nyde.

Se produkt

Zeta

Zeta, en robust og pladsoptimerende konfiguration, passer fint ind i by- og naturomgivelser. Den slidstærke stålramme og træbordplader i høj kvalitet gør den velegnet til travle skoler, legepladser eller udfordrende byområder. Serien omfatter to slags bænke og borde.

Se produkt

X

Brug for hjælp?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål og tanker.