Vores værdier

 

Sikkerhed

Undersøgelser har vist os, at ulykker er mere tilbøjelige til at ske på redskaber, der ikke er testet korrekt. Vores produktudvikling er baseret på international forskning og publicerede standarder.
EN 1176:Alle vores legeprodukter er designet og fremstillet i overensstemmelse med europæiske sikkerhedsstandarder for legepladsredskaber. Vi har overholdt standarderne for design, funktion, legeværdi og sikkerhed, så længe de har eksisteret.

EN 16630: Alle vores fitnessprodukter er designet og fremstillet i overensstemmelse med europæiske sikkerhedsstandarder for fastinstalleret udendørs fitnessudstyr. Denne nyligt offentliggjorte standard angiver en række specifikke krav til udstyr af denne type, herunder tilvejebringelse af gode instruktionsmærkater for brugere.

EN 15312: Vores Multi-Use Games Area-serie er i overensstemmelse med den europæiske standard for frit tilgængeligt multisportsudstyr. Dette omfatter beskyttelse af brugere mod klemrisiko samt fastsættelse af belastningskrav for alle dele af strukturen.

TUV: Den tyske Technischer Uberwachungs-Verein (TUV) har de mest omfattende og avancerede test- og godkendelsesprocedurer i verden. Derfor er vi stolte over, at alle vores legeredskaber er blevet godkendt af TUV.

 

Kvalitet

Siden HAGS startede i 1948, har kvalitet været et nøgleprincip i vores virksomhedskultur. Vi stræber efter at levere en kvalitetsservice såvel som kvalitetsprodukter. Vi er et certificeret firma i henhold til ISO 9001. Download HAGS ISO-certifikat.

 

Holdbarhed

HAGS bruger kun materialer af højeste kvalitet. Det er derfor, vi føler os trygge ved at tilbyde langvarige garantier.

 

Innovation

Vi forsøger konstant at forbedre vores produktportefølje og udvikle nye produktdesigns. Vi arbejder med professionelle fagfolk og tager feedback fra slutbrugerne med i overvejelserne for at sikre, at vores kunder får de bedste produkter på markedet.

 

Rummelighed

Vores overbevisning er, at alle bør have lige muligheder for at nyde udendørs fritidsudstyr. Når vi laver nye produkter, tager vi altid hensyn til personer med fysiske og psykiske handicap, så vi kan tilbyde vores kunder inkluderende faciliteter.