Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

HAGS COVID-19 EKSTERN KOMMUNIKATION

Vores tanker går ud til alle over hele kloden, der er påvirket af Coronavirus. Den globale spredning af Coronavirus (COVID-19) har medført en betydelig forstyrrelse, der har haft indflydelse på rejser, personlige liv og forretninger. Ligesom jer har HAGS overvåget udviklingen siden udbruddet begyndte under hensyntagen til den potentielle indvirkning på dig, vores kunder, leverandører, ansatte og virksomhedsdrift. Siden februar har vi overvåget personalets fravær og årsagerne til dem mere end normalt. Dette giver os mulighed for hurtigt at opfange potentielle Coronavirus-relaterede problemer.

Vores samarbejde med dig er vigtigt for os. Vi ved, at du stoler på os, og vi tager vores forpligtelse til at levere produkter af højeste kvalitet til dig, til tiden, meget seriøst.

 

Vores vurdering

HAGS - teamet er ansvarligt for planlægning af begrænsning i tilfælde af en relevant hændelse. De har overvejet de problemer, Coronavirus kan have på kunder, leverandører og ansatte.

 

Kunder

Vi har forventet aflysning af kundemøder som en konsekvens af Coronavirus. Vi har videokonferenceteknologi (f.eks. Microsoft Teams) og konferenstelefoni-systemer for at minimere virkningen af en manglende evne til et kundemøde. Hvis vi kan tilbyde teknologisk assistance til dig, så spørg bare, og vi vil med glæde hjælpe.

 

Produktion

Vi har ikke oplevet nogen væsentlig forsinkelse i vores produktionsanlæg. Vi har ikke oplevet væsentlige forstyrrelser i vores forsyninger, og vi er i hyppig kontakt med vores leverandører.

 

Medarbejdere

Vores kontor følger vejledningen fra sundhedsstyrelsen og arbejder hjemme, hvor det er muligt, med fuld computer-, telefon- og videokonference. Ved montage ude på pladserne, følger vi vejledning om social distancering og hygiejne. Hvis det er nødvendigt med selvisolering som følge af en pandemi, vil vi med overstående guidelines nemt kunne gøre dette.

Vi har testet vores teknologi og infrastruktur og er glade for, det giver mulighed for at vi fortsat kan hjælpe, og servicere vores kunder, som tidligere.

 

Vores lokaliteter

Internt følger vi alle retningslinjer for forebyggende foranstaltninger, begrænser unødvendige besøgende på vores område og sikrer vores medarbejders sikkerhed. Vi har intensiveret niveauet for desinfektion og rengøring på alle vores lokationer.

 

Opsummering

Indtil videre har der ikke været nogen indflydelse på vores drift. Vi fortsætter med at overvåge virkningen af Coronavirus-udbruddet på vores kunder, kollegaer, faciliteter og tjenester og tager passende forholdsregler for at tage højde for, hvad der kan være en hurtig skiftende situation. Vi mener, at vores forretningsplanlægning giver et godt overblik, om hvordan de kan påvirke vores branche og vores organisation. Når det er sagt, hviler vi ikke på laurbærrene. Vi har fremført test af nøglesystemer, udstedt fjernbetjeningsinstruktioner, vi overvåger teamets velvære og fortsætter med at gennemgå rådene fra både regerings- og sundhedsmedarbejdere dagligt for at hjælpe med at mindske de risici, Coronavirus udgør.

Vores job er at imødekomme dine behov, så vi sammen kan skabe fantastiske uderum. Hvis du har spørgsmål, kan du altid kontakte os.


Med Venlig Hilsen

Michael Adler Pehrson

Adm. Direktør

T: +45 3527 4040

M: +45 2449 8245

E: mp@hags.dk