Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

UniMini - Glæde ved leg for den yngre generation

 
 

En rigtig klassiker

Tilbage i 1992 lancerede vi UniMini, som er designet til yngre børn. Et komplet modulært legesystem, som du kan tilpasse og bygge, så det passer perfekt i din park eller boligområde.

Med mere end 30 års glæde, nysgerrighed og leg ønskede vi at give UniMini legesystemet en opdatering. For fortsat at inspirere børn til at lege og bevæge sig, har vi designet nye sjove komponenter og arbejdsstillinger. Nogle af komponenterne har fokus på tilgængelighed og inkluderende leg, så det tilfører mere legeværdi for alle – uanset evner!

Med nye lofter og gulve kan du nemt tilføje helt nye og spændende former til en legestand. Nogle af komponenterne er miniaturer af komponenter, vi har i vores legesystem til de større børn - hvilket skaber ekstra udfordringer og spænding.

 

Fra idé til virkelighed

Vi ville gerne give flere børn mellem 2-5 år mulighed for at lege sammen på deres egne præmisser. Alt fra vandrette net, hvor de kan slappe af eller kravle rundt i, til wobble bridge og wobble klatre, hvor de kan udfordre sig selv både når det kommer til højder og balance. De nye spilpaneler inviterer børnene til at lege sammen. Dette giver de yngre børn en chance for at udforske og fortsætte med at opbygge deres motoriske færdigheder, mens de samler nye erfaringer.

For at sikre, at vores produkter har den slags legeoplevelse, som børn ønsker, tester vi alle vores legeredskaber. En mulighed ikke kun for os, men også for børnene til at komme og prøve nye måder at lege på i trygge rammer. Spillene er blevet installeret på en børnehave i Gøteborg, hvor de var meget populære. Vi arrangerede også et arrangement for en lokal børnehave i Aneby, for at teste en større enhed, som vi installerede hos HAGS.

Legefunktioner

 

 

Vättern

Storavan

 Boren

Hornavan

Runn

 

Højdepunkter

 

Nye formularer

Vil du gøre din enhed mere interessant ved at bruge forskellige former? Vi har skabt komponenter, der vil give legepladsen et mere unikt udtryk ved hjælp af gulve, lofter & paneler. Eksempler på dette er Triangle deckCurved bridgeHexagon roof og Sail roof.

Farver

Den nye UniMini-serie kommer i en række forskellige farver, nu i blå og gul. Dette giver mulighed for en komplementær blanding af paneler og inspirerende temaer som hav og landskab. Vi tilbyder vores nye stativer i én farve (Vättern), harmoniske farver (Storavan & Hornavan) och energiske farver (Boren & Runn).

Nye interaktive komponenter

For at øge glæden for børnene har vi inkluderet nye interaktive komponenter, der giver et bredere brugerområde. Eksempler herpå er nye spillepaneler og spilleborde, vinduer, peekaboo og huller til at kravle igennem sammen med mere udfordrende gameplay-funktioner for dem, der er klar til mere spænding som wobble bridge og wobbly climb. Dette udfordrer både visuelle og motoriske færdigheder.

 
 


Ubegrænsede muligheder 

Med 30 år på bagen kan du roligt kalde UniMini legesystemet for en rigtig klassiker. Gennem sine ubegrænsede muligheder for kreativt design, kan den opdateres og fornyes over tid. Nye ideer, nye materialer og nye krav kan nemt tilføjes til det fleksible grundkoncept. Vi skabte også muligheden for at udskifte paneler, stolper og andre komponenter lige fra starten. Noget der vil være rigtig godt for både miljøet og pengepungen

Den nye UniMini-serie er udviklet på en sådan måde, at den er kompatibel med resten af ​​UniMini-serien. Det betyder, at du kan udskifte paneler, tage og komponenter i din enhed, som du allerede har installeret. Eller for at udvide det yderligere!

 
 

Udforsk hele serien

Se produkterne

Vil du vide mere?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål, tanker og bekymringer.

Kontakt os

X

Brug for hjælp?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål og tanker.