Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

Dennis er nu tilgængelig

En vippe som passer perfekt i såvel den lokale legeplads som i den store udflugtsplads og er til for børn. Til forskel fra andre inkluderende vipper er denne ikke blot til for børn i rullestol – alle kan have det hyggeligt sammen.

Designet har mange tilgængelighedsfunktioner, inklusive en tilpasset placering i rullstolshøjde, som brugeren af det rum, der behøver at forflytte sig ind i den fra siddende stilling og et bjælkeformet gelænder, som kan bruges til at få vippen til at gynge, hvis man har begrænset mulighed for at bruge benene
.

Se Produktside

Rosenlund Möbelserie

Skulpteret for komfort

Det støttende ryglæn er skulptureret for komfort, og som ekstraudstyr, hvis det kræves, holder en fempunktssele brugeren fast og sikker.

I mellemtiden giver håndtagene på ryglænet forældre eller plejere mulighed for at betjene vippen, hvis det er nødvendigt. Der er også et håndtag foran sædet, som brugerne kan holde, for ekstra støtte.

Finurlige design

Det smarte design tillader op til tre brugere på samme tid. Børn kan sidde på hver side af vippen, med en i midten. De kan så svinge på forskellige måder.

Barnet i midten kan rejse sig og holde den buede midterskinne og svinge fra side til side for at skabe fremdrift. Alternativt kan børn i sæderne bruge deres ben til at flytte gyngen eller bruge det centrale gelænder, hvis de har begrænset ben styrke.

Designet med tilgængelighed i fokus

Produktudviklingsprocessen blev støttet af adskillige brancheeksperter fra specialområderne børns udvikling, inklusive design og uddannelse samt vores team af designingeniører. Produktet er TÜV-certificeret og er blevet testet af en række brugere under adskillige tests på området.

Dennis er en tilgængelig vippe, der tilbyder et alternativ til den klassiske vippe med smarte funktioner, der appellerer til alle børn. Denne inkluderende legepladsklassiker fås i rød, gul, grøn eller grå, men brugerdefinerede farver er tilgængelige på forespørgsel. Forankret i eller over jorden, afhængigt af din nuværende legepladslayout.

Udviklingsprocessen - Idé til virkelighed

X

Brug for hjælp?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål og tanker.