Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

Sådan planlægger og forbereder du dig på at opbygge en inkluderende legeplads.

Der er meget planlægning og forberedelse, der skal gøres, når man designer en legeplads for alle. Her fremhæver vi nogle af de ting, der skal tages i betragtning på dette stadie og nogle tips til at hjælpe dig gennem processen.

Girl playing shop on a playground multi-play unit

Hvem skal være involveret?

Det er altid en god idé at få samfundet involveret ved at oprette et udvalg, på denne måde kan du dele ansvar, dele en række ideer og få dem om bord på projektet. Dette er også nyttigt for dig at forstå deres behov og skabe et legerum, der passer bedst til dem.

Overvej at inkludere en række mennesker med forskellige interesser og viden, såsom handicappede og familier med handicappede børn, legepladser, personale og forældre fra lokale skoler, lokale embedsmænd og andre interessenter.

Udvalget

Organiser dit udvalg og tildel roller for at sikre, at projektet løber så smidigt som muligt. Det er altid nyttigt at have en person, der vil tage ansvaret for børns deltagelse, de kan udvikle kreative og inkluderende metoder for at få de involverede børn fra begyndelsen til projektets afslutning. Tænk også på at inkludere landskabseksperter og / eller lege rumdesignere (såsom vores kyndige designere) for at sikre en realistisk projekt tidslinje og øge projekternes kvalitet.

Sørg for, at interessenter holdes orienteret om projektstatus, eventuelle begivenheder og møder, der foregår via regelmæssig kommunikation via sociale medier, hjemmesider, nyhedsbreve og opslagstavler. På den måde føler de sig nok til at tilbyde deres støtte, når det er nødvendigt.

children smiling on timber playground trail posts

Er beliggenheden egnet?

Valg af en lokation til din legeplads er meget vigtigt, da placeringen vil påvirke dit legeplads design og succes.

Analysér dit lokation omhyggeligt i begyndelsen for at minimere forberedelsesomkostningerne og maksimere sikkerhed og brug i de kommende år.

En af de vigtigste ting at kontrollere er størrelsen af ​​lokationen, da dette vil påvirke design og omkostninger ved at skabe legepladsen.

Her er andre ting, du kan tænke på for at hjælpe dig med at finde den ideelle lokation.

Naturelementer

Du bør studere lokationen for at se, om den ville have brug for noget omfattende forberedende arbejde, da dette kan medføre yderligere omkostninger. Husk dog, at naturlige funktioner som skråninger kan bruges til at øge legeværdien, og vores designere kan arbejde disse ind i legerummets design.

Nogle eksempler er installation af dækbaner, eller hældningen bliver hele legerummet, som f.eks. En netlegeplads vi installerede på en skråning i Danmark. Vores designere kan finde måder at arbejde disse elementer ind i designet.

Overvej risici og fordele ved naturlige elementer som træer og buske, men de kan bidrage til skygge og skønhed, men analysere deres placering og / eller underjordiske rødder og hængende grene, da dette kan komme i vejen og forårsage problemer.

boy running down a slope in a train themed playground

Indstillingen

Hvis der findes en eksisterende legeplads på stedet, kan vores professionelle team hjælpe dig med at vurdere sikkerheden ved udstyret og omkostningerne, så du kan beslutte, om du vil fjerne den eller ej.

Overvej hvor meget sol der kommer på lokatioen på forskellige tidspunkter af året, da noget udstyr måske skal placeres væk fra solen for at reducere mængden af ​​varme det absorberer og dermed forhindre dem i at blive for varme.

Faciliteter

Stedet skal være let synligt og tilgængeligt, men det skal også være en sikker afstand fra veje eller overbelastede områder. Kig rundt for at se, om der er tilgængelige faciliteter i nærheden, såsom parkering, vand, springvand, toiletter, sikkerhedsbelysning mv, da disse faciliteter kan være vigtige elementer i et rummeligt legerum, og det vil hjælpe med din planlægning og budgettering.

Andre ting du skal overveje?

Meget af tiden kan det være svært at administrere og bruge dine midler klogt. Nogle af de ting, du kan gøre for at hjælpe med at holde din økonomi i kontrol, er at lave regelmæssige rapporter om din økonomiske status, holde dine mål og resultater så synlige som muligt, samt overveje den langsigtede finansiering, der kræves til vedligeholdelse og vedligeholdelse af legeplads.

Spørg legepladsproducenter om årlige vedligeholdelsesomkostninger af størrelsen og karakteren af ​​legepladsen, du vil oprette og tildele tilstrækkelige summer i din økonomiske plan for at opretholde din legeplads.

At have en mission og vision erklæring vil også hjælpe med at styre økonomien, samt hjælpe alle involverede med at bevare fokus og undgå at vie fra planen.

boy on a multi-play unit pulling up a bucket

Kontakt os ved hjælp af nedenstående formular, og vi hjælper dig gerne med at planlægge din legeplads.

aerial shot of net play equipment in a slope

Finlandsparken, Vejle Kommune

Der foretages forbedringer i det jyske, og et af de områder, der udføres sådanne forbedringer, er i Vejle.

Læs mere

Drivhuset, Københavns Kommune

En legeplads – og uderum, hvor vi var med fra starten.

Læs mere
Two children bouncing on play equipment

Utterslev Skole, Københavns Kommune

HAGS har i tæt samarbejde med skolen, tegnet og fået udviklet et lækkert område for skolens udskoling.

Læs mere
Playcubes playground

Fløng Skole, Høje - Taastrup Kommune

Efter en god dialog med flere fra Fløng Skole er det i tæt samarbejde blevet til helt nye udeområder på skolen.

Læs mere

Contact Us

If you have questions or would like to know something about our products, you can contact us by phone, fax, email or directly on our website. If you do not know who at HAGS you should talk to, or if you would like to come in contact with a specific person at HAGS, you are welcome to call our switchboard to get connected to the right person.

Danmark

HAGS Danmark
Drejergangen 1B
2690 Karlslunde
Danmark

Følg HAGS: