Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

Atria

En innovativ og æstetisk tiltalende cykelgarage, der ikke kun tilbyder praktisk opbevaring af cykler, men også udstråler stil og funktion. Her er der fokus på at give cyklister et sikkert og beskyttet sted at opbevare deres cykler, samtidig med at de tilføjer byens arkitektoniske skønhed. Designets æstetiske værdi er tydelig med dets rene og minimalistiske udseende.

 

Cykelgaragen er designet til at beskytte cyklerne mod vejr og vind. Med sit robuste og slidstærke materiale er cyklerne effektivt beskyttet mod regn, sne og solens falmende stråler. Atria er snelasttestet og kan klare snezone 2.5, hvilket betyder at den kan tåle godt 1750 kg sne.

 

Design - Gunilla Allard

Gunilla Allard er en af ​​Skandinaviens mest respekterede møbeldesignere. Flere af hendes produkter er blevet klassikere, der er elsket af folk i både den private og offentlige sektor. Hun er en mester i at kombinere funktion og elegance og lægger stor vægt på at perfektionere selv små detaljer. Gunilla har en baggrund som scenograf i filmbranchen, hvor hun arbejdede sammen med Ingmar Bergman, inden hun i 1983 startede på Konstfack i Stockholm for at studere møbeldesign. Hun er blevet tildelt en lang række priser og priser, blandt andet Bruno Mathsson-prisen og den danske Georg Jensen-pris. Hun er også blevet udnævnt til æresdoktor ved Linnaeus University i Växjö, Sverige.

Hvad var dine tanker bag Atria?

Når jeg starter et designprojekt, ser jeg dybt ind i virksomheden og dens DNA. Sådan var det også med Atria cykelgarage. Jeg vil gerne fange virksomhedens historiske udvikling i de produkter, som jeg producerer, samt at jeg vil se fremad og give designet et moderne og nutidigt præg. Da jeg designede Atria, var det vigtigt for mig at bevare den nostalgiske følelse af cykelgaragen. Formen har forbindelse til nutidens pergola, hvor taget på cykelgaragen har form som en traditionel jalousi, der var almindelig i 60'erne.

Det var også vigtigt for mig, at cykelgaragen skulle være enkel og ren i sine former. Formerne skal være bløde og organiske, og der skal være god synlighed i cykelgaragen, så den ikke opleves for låst og indelukket. Det skal være sikkert og åbent med mulighed for at se indenfor, men samtidig ikke miste nogen funktion.

 

Hvordan blev ideen om Atria født?

HAGS havde brug for en ny og arkitektonisk cykelgarage. Lidt mere designet og ikke så lige og stringent som de gamle traditionelle cykelværksteder, der var hos HAGS før i tiden. Idéen med det organiske og bløde design kom ret tidligt.

 

Hvor finder du din inspiration/kreativitet?

Livet er min inspiration! Hvis jeg passerer noget i mine omgivelser, kan jeg få en idé. Naturen er en stor inspirationskilde, men også møder med spændende mennesker kan inspirere mig. Jeg kan hente inspiration overalt!

 

Hvordan synes du samarbejdet med HAGS har fungeret?

Jeg kan rigtig godt lide at komme til en rigtig workshop. Sammen med HAGS produktudviklingsafdeling og prototypeværksted får jeg mulighed for at udvikle ideen fra skitsebordet til en færdig cykelgarage. Jeg kan godt lide den slags samarbejder.

 

Vilken av produkterna som du har gjort i samarbete med HAGS är din favorit och varför?

Hvilke af de produkter du har lavet i samarbejde med HAGS er din favorit og hvorfor?

Materialer og farver

Atria består af stål, der modstår elementerne. Dette gør også garagen nem at genbruge og genbruge. Stålet indeholder en høj andel af genbrugsmateriale, hvilket betyder, at miljøbelastningen er relativt lille. Atria fås i to varianter: enten med eller uden sidepaneler. Som standard er farvemulighederne fuldgalvaniseret stål eller galvaniseret stål & sort ramme.

red galvanised      

Galvaniseret

Sort/Galvaniseret

 

 

 

 

 

 

X

Brug for hjælp?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål og tanker.