Search Advanced Close

To find product downloads simply click on one of the options above and then use the search form displayed to find all the documents associated with your search.

 

Search Advanced Close

You have no products in your collection.

Search Advanced Close

Botanisk Have, Aarhus Kommune

I starten af 2019 fik HAGS teamet alletiders udfordring.

03-12-2019 11:54:00

LÆS MERE

Holbergskolen, Københavns Kommune

På Holbergskolen i skønne København er der sket noget af en forandring og fornyelse.

11-09-2019 11:26:00

LÆS MERE

Daginstitutionen Marievej, Høje – Taastrup Kommune

I daginstitutionen i Taastrup er der sket noget.

01-05-2019 13:06:00

LÆS MERE

Få mere inspiration fra vores uderum og projekter

View all our case studies
Search Advanced Close

Viper rebgynge

Stil, holdbarhed og sjov... Viper har det hele og har forvandlet ture til legepladser til en spændende oplevelse for mange børn over hele landet. Da vi lige har solgt vores 250. enhed til Corby Borough Council (East Carlton Country Park), syntes vi, det var den rette tid til at anerkende og fejre dens succes over hele landet. Lanceret i 2010 på et tidspunkt, hvor markedet blev oversvømmet med generiske gynger, skabte Viper et stort postyr med det moderne look og innovative design. Her er årsagen til, at den blev bredt anerkendt af brugere og reparatører lige fra starten:

Viper rope swing

Viper'en bliver fremstillet af slidstærke materialer, kræver begrænset vedligeholdelse, og den robuste pulverlakeret stålramme og solide 8 mm galvaniserede stålkæder garanterer mange års problemfri anvendelse. Den er også fuldt certificeret til BS EN 1176.

 

Dens multibruger-konfiguration og anderledes form betyder, at den kan bruges på flere måder. Større børn og teenagere kan stå på den og gradvist øge hastigheden ved at bruge deres kernestyrke til at opbygge momentum, mens yngre børn kan nyde en behagelig gyngende bevægelse under tilsyn af en omsorgsperson. Mødre og fædre kan endda sidde og gynge på den, mens de nyder en hurtig sludder! Med dens inkluderende design og den optimale pris pr. bruger, vil Viper være et værdifuldt supplement til din legeplads.

Viper rope swing